Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sence nasıl benim porsiyonum biraz yag var gerçi kuruyemişteki yag ne kadar zararlı bilmiyorum ama bana proteinm açısından yararlı olurmu acaba bu azda olsa
sence nasıl benim porsiyonum biraz yag var gerçi kuruyemişteki yag ne kadar zararlı bilmiyorum ama bana proteinm açısından yararlı olurmu acaba bu azda olsa
Kuruyemiş doğal yağ içerir, korkma! ama fazla tüketirsen kilo yapabilir. Bütün çeşitleri besleyicidir. Fakat özellikle Tuzlu İç Fıstık (yer fıstığı) bazı kişilerde alerjiye sebep olur, sivilce ya da çıban gibi.
Meseleye bitkisel protein açısından bakarsak, yağ sorunun yoksa Kabak çekirdeği kilo sorunun varsa Beyaz Leblebi ya da Tuzsuz Sarı Leblebi tüketilmeli. Diabet sorunu olanların Kan Üzümü, Besni ve Kuru Üzüm'ü dikkatli ve az miktarda tüketmeli. Belli bir yaştan sonra erkeklerin prostatdan korunması için özellikle Kabak Çekirdeği tüketilmeli.