Arı Poleni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaX7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fiyatlarını bilen var mı

ben çağdaştan almıştım 28 tl mi neydi 100gr mı
sonra ordan daha bu ürünü almadım zira aynı ürün çoğu yerde yarı yarıya
neyseki ilk kazıkta aklıllandım
sonra akrabam bedava gönderdi 1 kilo :)
daha göndermez sanırım :)
arıvital temiz ve güzelgörünüyordu
ancak akrabamın gönderidğinin içinde ot yaprak kalıntıları falanda var (tam doğal )
bu ürünü alırken balla karıştırıp kullanmanızı tavsiye edrim güzel güç veriyor

Babası hobi amaçlı arıcı olan birisi olarak daha yeni geldi aklıma geldi,polen kullanarak baba gibi 22 çeşit doğal amino asit alımı artı protein vitamin mineral en arasan var bundan sonra polen alacağım.

kilosu 30 40 lira olan polenler. ihtal dandik polenler. tıpkı bir balın kilosunun 30 40 lira olamayacağı gibi bi gerçek bu. o kadar 3 kağıtçı varki .. bu arada polen ciddi bir amino asit kaynağı bunuda belirtiyim

Güç ve dayanıklılık için arı poleni

Arı poleni çiçekli bitkilerden dişi işçi arılar tarafından toplanır. Arıların bacaklarında "polen süpürgesi" denen bir kısım polenin çiçekten toplanmasını sağlar. Polen Vitamin a ve B kompleks vitaminleri yönünden zengindir. Ayrıca yüksek oranda protein (%20-25) içerir. Polende mineral, enzim ve eser elementler ve diğer vitaminler de bulunur. Arı poleninin ayrıca yaşlanma etkilerini yavaşlattığı, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve antibakteriyel olduğu bilinmektedir. Arı sokmasına alerjisi veya astımı olan kişilerin arı polenini dikkatli kullanması gerekir.

kaynak:http://saglik.tnn.net

işte istediğin bilgiler oku lütfen madem istedin tüm yönüyle arı poleni

http://www.propomed.com/index_dosyalar/Page847.htm

bu linke tıklauarak bulacaksın

Ben biraz araştırdım %40 protein içerdiği ve nerdeyse tamamını vücudumuzun kullandığı yazıyordu?

Arı Poleni -Mükemmel Gıda-Bizzat Kullanım ve Sonuçları

Not: Daha önce böyle bir konu açılmamıştır, bizzat kullanım ve sonuçlarına dair bilgi verdim

Arkadaşlar son 1 aydır Mükemmel Gıda olarak adlandırılan arı poleninin kullanıyorum . Sonuçları cidden muhteşem . İçerdiği aminoasitlerle minarellerle vitaminlerle çoğu protein tozuna taş çıkartır. Performansı o kadar artıyorki maksimum verimli antrenmanlar yapmak isteyenlere ve güç sıkıntısı çekenler , ağır antrenman yapanlara birebir ,imkanı olan her VG cinin denemesini isterim lakin biraz cebinizi yakar..

Arı Poleni vitamin, mineral, protein, aminoasit... yani yaşam için gerekli pek çok unsuru en yüksek oran ve kalitede içerir.. Bitkisel yaşamın özünün özü diye adlandırılan polenin bir diğer adı ise "mükemmel gıda"dır.

İnanılmaz oranlarda esanisyel ve B vitamini zindeliğe ve karaciğer sağlığına katkı sağlar. Büyüme çağında olanlara tam ihtiyaçlarını duydukları protein ve tüm esansiyelleri (bedende üretilemeyen tüm aminositler) sağlar. En yakın takipçisinden 200 kat daha fazla antioksidandır(Kansere karşı koruyucu). Polenin bir çay kaşığında 2 kilo kemiksiz ve yağsız et ya da 12 litre sütteki kadar esansiyel bulunur.

Arı Poleninin bazı faydalarını şu başlıklarla özetleyebiliriz:

Yüksek Performans getirir.

Anabolik etkileri (32 gr ve üstü tüketimlerde) yani kas-adale yapıcı ve güçlendirici özelliği vardır.

Büyüme çağındakilere ihtiyaç duydukları tüm esansiyelleri barındırır.

İçerdiği Flavonoidler en yakın takipçilerinden 200 kat fazla antioksidan özellik taşır.

Çok zengin bir aminoasit ve protein kaynağıdır.

Protein kalitesi yüksektir.

B Kompleks vitaminleri yönünden çok zengindir; bir çay kaşığı kadar polen
organik ve doğal bir arı ürünü olarak metabolizmanın tüm B vitaminleri ihtiyacını karşılar.

Günde iki-üç tatlı kaşığı(10-15 gr.)tüketimde ise tüm vitaminlerden yeterli ve yararlı düzeylerde alınmış olur, ancak C vitamini yönünden zayıf içeriklidir.

Tam bir mineral deposudur. İnsana gerekli tüm minerallerden yoğun miktarlarda içerir.

Her gün düzenli 10-15 gr kullanımla bedenimize faydalı ve yeterli olacak, organik-doğal ve zengin bir vitamin ve mineral desteği sağlamış oluruz.

Kardeş peki bu polendeki proteini günlük protein hesabına katıyormuyuz?

Back
Yukarı