Arı 7 Tahlıllı Gece Maması ''Gainer'a boşa para vermeyin''

kilo alma bazında etkisini görenler var mı?
Inan ben 1.5 ay gunde 100gr kullandim, yaninda 100gr malto. Yulaf ezmesi ile 2 kilo alabildim bunun neredeyse tatami karin bolgesinde yaglanma oldu. Ari mamayi simdilik biraktim. Izlemeye aldim kendimi sadece o mu yag yapti diye yoksa malto. da yaglanma yapiyormu ona bakacam

LG-P725 cihazımdan gönderildi

Fazladan alip kullanamdigim 2 li paket 500 gr mevcut korgo ucretini karsilarim diyene ucretsiz gondereyim. Manisadayim 5-8 tl arasi ya tuyar ya tutmaz kargo. Hic acmadim 3 paket almistim 2 sini kullandim 1 tanesini kullanmicam.

Ben gece polarda hem bu çeşidini hemde farklı bi çeşidini buldum 3.10tlden aldım tanesini yunus market ve meşhur peynircide buldum

Sadece tatlandırıcı var, üründe ekstra şeker ilavesi yok. Çok sade bi tadı var, pişirip yediğinizde şekersiz olduğunu tadından da anlayabilirsiniz. Piştikten sonra üstüne fındık, fıstık, badem eklemenizi tavsiye ederim tam bi enerji deposu oluyor. Yalnız kuruyemiş eklemeyi fazla abartmamanızı tavsiye ederim, çünkü bikaç gün sonra düz duvara tırmanabilirsiniz. Ayrıca tarçın ilave ederseniz hoş bi tat kazanıyor, tarçının kan şekerini dengelediğini de hatırlatmakta yarar var.
Kardes nasil sade bi tadi var yerken genizim yandi ya resmen sekerden sana guvenip 4 kutu aldim bide sabah yulaf yerine yiyecektim simdi nasil bitirecem diye düşünüyorum

Besin değerleri çok iyi ara öğün olarak bunu da listeme kesinlikle ekleyeceğim(yulaf ezmesinide çok severim vazgeçmeyeceğim bir gıda). Ektomorf olduğumdan karbonhidrata yüklenmek zorundayım konuyu açan hocamıza çok çok teşekkür ederim, saygılar.

Aldım denedim test ettim ve yiyemedim bu kadar kötü bir tat yok diyebilirim çok ağır geldi bana şekeri tatlıyı seven birisiyim. Yulaf ezmesini daha rahatlıkla tüketiyorum ama arı 7 tahıllı gece maması gerçekten çok ağır bir tadı var, eritilmiş toz şeker gibi pütür pütür geliyor ağıza. Ben şahsen önermem arkadaşlar yulaf ezmesine devam, saygılar.

Nerden bulabiliriz ilk defa duyuyorum, ektomorfum bulka giriyorum o yüzden gainer olarak bunu almayı düşünüyorum öneriyormusunuz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerden bulabiliriz ilk defa duyuyorum, ektomorfum bulka giriyorum o yüzden gainer olarak bunu almayı düşünüyorum öneriyormusunuz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Binde var ama onu yerine güzelce kaliteli karb almani öneririm bende denedim çok yaglandirdi,temiz büyümek hedefin olsun

Back
Yukarı