skaywalkers
Üye
Herkese merhaba, yaklaşık 11 gün önce Açık patlamadan apandist ameliyatı oldum ve 2 gün sonra dikişlerim alınacak. Spora geri dönmek için ne kadar süre gerekir , aynı durumu yaşayan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum.
Dostum peki şuan ameliyat olalı ne kadar süre oluyor ve deadlift,squat gibi hareketleri artık tamamiyle yapabiliyormusun bu arada yorumun için teşekkürlerDoktorlar ve internete bakarsan 6 ay spordan uzak durman öneriliyor. Ben ameliyat olduktan 2 ay sonra başlamıştım spora. Sadece karın iç basıncını artıran hareketlerden uzak durmanı tavsiye ederim eğer 2-3 ay sonra baslayacaksan. Yani karın egzersizleri, squat, deadlift, ohp, ve barbell rowdan uzak dur ve 8 tekrarın altina düşme bir süre. Oturarak veya makinelerde bu hareketlerin çalıştırdığı kas gruplarını çalıştirabilirsin.
1.5 yil oldu. 5-6 aydan sonra eski sistemime döndüm ama arada ameliyat bölgesinden sızı geliyordu. Şimdi hiç bir sıkıntı yokDostum peki şuan ameliyat olalı ne kadar süre oluyor ve deadlift,squat gibi hareketleri artık tamamiyle yapabiliyormusun bu arada yorumun için teşekkürler
Dostum peki 5-6 aydan sonra squat,deadlift ve ohp gibi hareketleri yapabiliyormuydun? Bu arada senin ameliyat açıkmıydı yoksa kapalımıydı dostum teşekkürler..1.5 yil oldu. 5-6 aydan sonra eski sistemime döndüm ama arada ameliyat bölgesinden sızı geliyordu. Şimdi hiç bir sıkıntı yok
Yapabiliyordum, açık ameliyattı benimki.Dostum peki 5-6 aydan sonra squat,deadlift ve ohp gibi hareketleri yapabiliyormuydun? Bu arada senin ameliyat açıkmıydı yoksa kapalımıydı dostum teşekkürler..