Antrenmsn sonrasi biceps ve triceps te ağrı olmaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan evcara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Parametreler çok fazla burda , muhtemelen büyük ihtimal gelişme yok , hareketleri nizami ve doğru ağırlıkla ,hissederek yaparsan ağrı olur gelişim ağrısı , bunlarla birlikte beslenmeyi unutma tabi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimi zorladigimi düşünüyorum ama ağrı olmuyor. Ağrı olmuyorsa gelismiyor demek mi bu?
Yüksel volume çalışmıyorsundur ama bu gelişmeyeceğin anlamına gelmiyor. Önemli olan sık çalışmak diyorlar. Bir kası haftada 3 kere düşük volume çalıştıranla split yüksek volume çalışmayı aynı tutuyorlar. Araştırmalar söylüyor bunları ben değil.

Eğer doğru ağırlık + doğru form gibi şartlar tam olarak sağlanmışsa, hala ağrı olmuyorsa gelişmediği anlamına gelmez. Forumda başka konularda da tartışmıştık, kasın gelişmesi için illa ağrı olmasına gerek yok, pump oluyorsa geliştiği anlamına geliyor demiştik..

Antrenmandan sonra agrimayan tek kasim biceps, afedersiniz hayvan gibi nizami yapiyorum 3 hareketi ve kolumu kaldiramiyorum son setten sonra ama maalesef agri olmuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecikmeli kas agrisinin gelisim oldugu anlamina geldigine dair bir arastirma yok. Sadece birkac vucut gelistirmeci abimiz bu agriyi iyiye yorumlamis o kadar. Kafaya takilacak bir sey degil

Back
Yukarı