Antrenmanin ilk gunu mide bulantisi kusma goz kararmasi

Oncelikle iyi aksamlar arkadaslar bugun salona yeni basladim .. Bir kac alet calistiktan sonra aniden bas donmesi mide bulantisi goz kararmasi yasadim.. sonrasinda 1 kere cikardim biraz uzaninca kendime geldim.. fakat suan hala az az bulaniyr midem bunun nedeni nedir cok moralim bozuldu ?

yeni basladigimda ters mekigi hizli yapmistim (yanlis yapiomusum(:)tabi bide yorgun olunca banada aynisi olmustu hareketi duzeltince bidaha olmadi

Muhtemelen beslenmen ile ilgildir. Şekerin düşmüş olabilir yada performans düşüklüğü vs. her zaman böyle olmaz kafana takma arada sırada banada oluyor çok zorladığım için veya beslenme eksikliği vs

Arkadasımın dedigi gibi ters mekikten olabilir .. tansiyonum var belkide o yüzdendir.. Beslenmem sağlamdı hocamla konusutm sağlam dedi

Ters mekikle ne isin var anlamadın yeni Başlayanlara adaptasyon icin en az bi hafta bisiklet ve kosu bandı yaptırırlar vucut Alışsın diye . Senin vücudun o hareketlere daha hazır degil demek kusma ve bas Dönmesi

Yemekle antrenman arasında sure azsa ondan da olmuş olabilir bünyeye bagli 2 saat sonra bile antrenman yapinca midesi bulanan var

Back
Yukarı