Karrdeş madem olayı sexle ilişkilendirdin şöyle söyliym herkes genelde orgazm dan sonra bir halsizlik ve uyku hali hisseder (erkekler açısından) bu birincisi,
İkinci olarak adını ben söyliym, kısa ve uzun zincirli karbonhidratlardan bahsediyorsun sen, ben genelde pirinç pilavı, kepekli ekmek, makarna, yulaf ezmesi vb. gibi şeyler tüketmeye çelışıyorum fakat yine şekerden kaçınıyorum, bunun yanında ant. öncesi (1-5-2 saat önce) yediğim öğünde protein de oluyor ama enerji olarak kullanılmayacak kadar değerli olduğu için daha çok böyle karmaşık karbonhidrat tüketmeye çalışıyorum, bunlarla ilgili problemim yok, neyin ne olduğunu biliyorum ama yine de saol.
Dürüst olmak gerekirse ağırlık idmanından sonra kardio çalışma taraftarı değilim kendi açımdan, yapan yapsın kardeşim, ama bana uymuyor işte, herkesin içgüdüsel davranışları vardır bu tür konularda bunun dışına çıkıldığı zaman çoğunlukla bir aksilik yaşanır. Zaten haftada 2 bazen 3 gün dinlenme günlerinde 45 dakka veya 30 dak. kardio çalışması yapıyorum.
Sende şunu unutma ki ağırlık antremanından sonra ilk yarım saat içinde aldığın emilimi hızlı olan pişmiş yumurta beyazı ve benzerleri veya amino asit tabletleri de olabilir gelişim ve onarım açısından büyük avantaj sağlıyor ben buna inanıyorum.