Antrenmandan Sonra Gün İçerisinde Kahve Tüketimi?

Öglen saatlerinde antrenman yapıyorum antrenmandan sonra gün içerisinde 2-3 bardak sade kahve içiyorum sade kahve herhangi bi sakıncası var mıdır gelişim için olumlu-olumsuz?

Abi şimdi definasyonda antrenman sonrası içmen yağ yakımını tetikleyip su atımına falan yardımcı olabilir ama bulktaysan antrenmandan sonra içmen hiç bi işe yaramaz antrenmandan önce içersen çok daha iyi olur

Abi şimdi definasyonda antrenman sonrası içmen yağ yakımını tetikleyip su atımına falan yardımcı olabilir ama bulktaysan antrenmandan sonra içmen hiç bi işe yaramaz antrenmandan önce içersen çok daha iyi olur
Definasyondayım geçenlerde forumda okudugum bir yazıda antrenmandan sonra gün içerisinde kahve tüketimi vücudun kendine yenilemesini(iyileşmesini) geciktiriyor diye duydum ne kadar dogru bilemiyorum ondan böyle bir başlık açtım

Definasyondayım geçenlerde forumda okudugum bir yazıda antrenmandan sonra gün içerisinde kahve tüketimi vücudun kendine yenilemesini(iyileşmesini) geciktiriyor diye duydum ne kadar dogru bilemiyorum ondan böyle bir başlık açtım
Ya abi takılma onlara boşver çok seviyorsan canın istiyorsa kendini tatmin edecek kadar iç antrenmanını yap beslen dinlen hepsi budur yani çok ufak ayrıntılara takılacak olursan takılmamız gereken birsürü konu olur

Back
Yukarı