merhaba arkadaşlar , ben şunu sormak istiyorum ; vg ye yeni başladım yaklaşık 2 hafta oluyor. 17 yaşındayım evde bench sehpam var halterlerim dambıllarım vs. gerekli ana malzemeler var. Asıl mesele antrenmandan sonra ertesi gün kaslarımda hiçbir ağrı , kasılma olmuyor ha olsada cok az oluyor ama asıl ağrılar antrenmandan 2 gün sonra başlıyor
nasıl iştir bu anlamadım. acaba antrenmanları gece yaptıgım içinmi diyorum yazında bi ara 1 ay falan uğraşmıştım bu işle sonra ara verdim ama o zamanda gece yapıyordum böyle bi sıkıntı olmuyordu. ne yapmam gerekli acaba ? iyi mi kötü mü?
bide ne yaptıysam göğüsü tamamen yoramıyorum farklı farklı 8-10 haraket denediğim oluyor , ağır giriyorum az tekrar , hafif giriyorum cok tekrar , ama bir türlü göğüsler tamamen yorulmuyor az yoruluyor 1-2 güne oda kalmıyor
genelde butterfly ile yan göğüsler yoruluyor diğerlerine oranla.
neyse uzattım her türlü yorumlarınızı bekliyorum.

bide ne yaptıysam göğüsü tamamen yoramıyorum farklı farklı 8-10 haraket denediğim oluyor , ağır giriyorum az tekrar , hafif giriyorum cok tekrar , ama bir türlü göğüsler tamamen yorulmuyor az yoruluyor 1-2 güne oda kalmıyor

neyse uzattım her türlü yorumlarınızı bekliyorum.