antrenmandan sonra ınterval

antrenmandan sonra interval kardiyo yapıyorum hemen hemen 19 dk sürüyour kütle kazanmaya bir yandan yag oranını dusürmeye calısıyorum sizce dogru mu

Antrenmandan sonra kardio yapacak halin kalıyosa demekki ant da kendini çok zorlamıyorsun ve verimi geçmiyor. Kardio yu off günlere koy. Antrenman bittiğinde hiç enerjin kalmaması lazım zorla kendini :)

bence doğrusunu yapıyosun çoğu insanın tek bi off günü var haftada 1 kardio yapmanın, yağlarından kurtulmak isteyen birisi için hiç bi anlamı yok.antrenman sonuna 20dk lık kardio ekleyebilirsin.antrenmanda zaten yeterince yükselmiş olan nabzın kardio esnasında maksimum yağ yakmanı sağlayacaktır

peki kas antrenmaninda anabolik evrede olan vucudunu katabolik evreye sokunca gelisim yavaslamaz mi

yok sadece ko kasini baz alma, hemkas kazanimi hem yag kaybi istiyorsan kardiyoyu kas antrenmani olmadigi gunlere koyabilirsn

Peki bu kas gelisimini azaltir mi ne kadar da olsa
Kardeşim daha önce de dedim ama tekrar söyleyeyim. Ant. sonra kardio yapacak halin kalmamalı o derece zorlaman lazım. Kardioyu off günlere koy haftada 2-3 kez yeterli olur. Birde iyi bir beslenme yağ falan kalmaz. Kardio kas gelişimini az veya çok yavaşlatır. Birde geçen okuduğum makalede günde 40km koşmak veya fazla kardio yapmak testesteron seviyesini düşürüyormuş. Link bulursam atarım.

Back
Yukarı