Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam baslayalı 2-3 hafta oldu cok sükür vucudum toplanıyo bir gün antrenman yapıp bir gün dinleniyorum fakat yetmiyor. Gidip salona kendimi atmamak için zor tutuyorum kendimi. calıştıgım agırlıklar gerçekten benim için uç ağırlıklar hatta kaldırırken falan yardım istiyorum arkadaşlarımdan ama salondan cıktıktan 2-3 saat sonra tekrar başlayabilecek kadar enerjik hissediyorum kendimi. over train olayını bildiğimden abartmamaya calışıyorum setlerim bitince enerjimi atmak için kum torbasına saldırıyorum . acaba nasıl bi program uygulamalıyım 2 gün antrenman 1 gün dinlenmeye ne zaman geçmeliyim vede günlük ne kadar çalışmam gerektiğini nasıl anlarım? Hocanın dediklerini yap demeyin hoca cok ilgisiz salona yazıcıdan 8-10 sayfalık bi cıktı almış sadece hareketlerin ismi ve resmi var baska hiçbirşey yok
şahsi görüşüm 2-3 saat sonra kendine gelip ertesi gün tekrar çalışabiliyorsan antremanların verimli olmuyordur. kendimden örnek verirsem göğüs sırt çalıştığımda ertesi gün zorla omuz çalışıyorum biceps triceps asla giremiyorum.
Performansınızı bu ürünlere bağlamanız doğru değil.
Protein ve amino asitlerin doğrudan antrenman performansıyla bir alakası yok. Antrenmanlarınızı hakkıyla çıkaramadığınızı düşünüyorum.
Örneğin, set aralarında dinlenmeleri kısaltarak başlayabilirsiniz.
Ayrıca ''çok çalışmak, çok gelişmek değildir'' bunu biliyor olmanız gerek.
Kolay gelsin.
geçen gün bir forum kullanıcısı konu açmıştı barfiksi antremandan sona yapıyorum bir zararı olurmu diye. yorumlayan tüm arkadaşlar antreman bittikten sonra barfiks yapabiliyosan o antreman antreman değildir yazmışlardı. belki de yeni başlamış olduğunuzdan kaslarınızı limitinde tüketmiyorsunuzki enerji kalıyor. 3-4 ay sonra bakalım aynı şeyi yapabilecekmisiniz.
Yeni basladıgımdandır belki yoksa antrenmanda gercekten kaytarmıyorum. Hareketi düzgün yapabilecegim en yüksek agırlıgı kullanmaa calışıyorum. Salon degiştirdim simdiki hocamda salona girdikten 50mdk sonra seni burda gormeyecegim 45 dk da antrenmanın bitecek. Bitmedimi? Sonraki antrenman faha hızlı olup bitireceksin diyo eski salonda 90 dk ya yaydıgım bile oluyodu antrenmanı belki bu etkiler