Antrenman tipi

ducker

Üye
2 aydır düzenli body yapıyorum.önceleri için 1 ay gidip 1.5 ay gitmeme gibi bi program kullandım.17 yaşındayım ve yazın tam anlamıyla çalışarak seneye bomba gibi girme hedefindeyim.ileriki haftalarda hardline9000 aminoasiti almaya başlayacağım.en ucuzu o :D:D
nese asıl sormak istediğim antrenman şekli.ben tüm vücudun orantılı olmasını ve kondisyon amaçlı bi program salladım gibi. sormak istediğim olup olmayacağı nedenleri ile anlatırsanız sevinirim.

pazartesi: omuz,mide.bilek
salı: göğüs,kanat.bilek
çarşamba:kol,arka kol,bilek
perşembe göğüs,kanat,mide
cuma:dinlenme
cumartesi: bacak
pazar:gelsin kızlar :D:D

gibi bi program izlemek istiyorum.bacak programının içinde koşu bandı,bisiklet,
leg press,leg curl,leg extension ve kalf olarak çalışmayı planlıorum.bu antrenman bana yararlı olurmu weightlifter

Son düzenleme:
forumda arama yaparsan çok sayıda program bulacaksın..

haftada 2 kere göğüs - kanat var ve 3 bilek (sanırım önkolu kastettin)
kas yapmaktan ziyade kasları ezersin..1erkere yapmalısın önkoluda kol günü bicepsten sonra yapabilirsin..aminoasit içinde henüz erken..vücudun zaten tepki verir..

yazın uygulayacaktım bu programı ben.dersten kaytarmak maksadıyla.
normal programımda da zaten tüm kas grubunu haftada 2 gün çalıştırıyorum.
hocam bana önkolum zayıf olduğu için hergün bileği fazla yap dedi.ama gün söylemedi. bnde sık sık giriyorum önkolu.

aminoasit i yaz olduğu için almayıplanlıyorum.kilo alma ve yemek yeme konusunda biraz açığım var.yiyemediğim için alamıyorum.belki aminoasit kilo yemek yememi artırır die düşündüm.çünkü hocam da aynı şeyi söylüo.

Back
Yukarı