Antrenman tekniğim hakkında tavsiye

190 boyundayım önceden 110 kilogramdım 3 ayda 84 kilograma düştüm biraz göbeğim kaldı(bana göre) şimdi nasıl bi taktik izlemeliyim nasıl bir antrenman yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim

Edit: Konu başlığınız konuya uygun şekilde yeniden düzenlenmiştir. ''Lütfen, acil, sadece profesyoneller'' gibi genele hitap etmeyen konu başlığı açmak yasaktır. Lütfen kuralları okuyarak başlık açınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
uploadfromtaptalk1435336845140.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yag yakmaya calisma,agirliklari arttirip 8_12 tekrar arasi calis,hacim almaya bak.kas yapmak zor yag yakmak kolay istir

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ust kisimda ant sistemleri var,onlari incele fullbody tavsitemdir.boy kilo ayni bizim.duzenli tartil,en az 90 kg olman lazim,%12 civari yag orani iyidir.fat secret kullan,yemeni ona gore arttir.herkesin metabolizmasi farkli,110 kg a cikabiliyosan senin biraz yavas olabilir.90_95 kg arasi senin icin iydir,o arada kal.keske bende cikabilsem o kiloya

Fullbodyi araştıracağım. Istedigim kiloya çok rahat çıkabilirim ama yağ oranını ayarlamak mesele. Çıkarsın kardeşim düzenli beslen

Biraz daha Kardiyo/core şeklinde çalışırsan bence çok kolay eritmen mümkün.
Örnek olarak :
5 dakika koşu bandı hemen ardından çakı
4 dakika koşu bandı hemen ardından sağlık toplu squad
3 dakika koşu bandı hemen ardından mekik
2 dakika koşu bandı hemen ardından şınav
gibi.

Sen hacimmi yapmak istiyosun,plaj vucudumu,amacin ne.hedefin vucut icin bi isim ver mesala

Kardeşim göbeğim erisin büyük duruyum yani. önceden kollarım 40.5 du spora başlayınca define ol yağlar gitsin dedi kol 36ya düştü çok kötü duruyor büyük durmak istiyorum yani kolları bi 40-42 yi bulsun göğüslerde olsun yani

Yag yakicam diye ugrasirken kasta kaybediyorsun.agirliklari max yap son 2 tekrari yardimla yapabilecek sekilde,yag zaten yakarsin.kilonu 90 95 arasi tutacak sekilde beslen.et sut lor peynir yumurtaya aban.6 ay fullbody yap,temel hareketleri yukselt.sonra baska program bakarsin

Back
Yukarı