Antrenman sonrasi 3 yumurta akı

Ben antrenman sonrasi 3 yumurta akı yiyorum 1 saat sonra gibi. Sonra yatmadan da 3 yumurta tamiyla menemen yapiyorum yarim ekmekle yiyorum sonra gece 3 gibi yatıyorum nasil sizce eksik mi ?

bu ne yumurta takıntısı böyle :D en son bi arkadaş gördüm kaşar peynirle kas yapmaya çalışıyordu. tavuk yemeyi düşün :D maddi durum elvermiyorsa bari 7-8 tane yumurta akı ye. ekmek kullanmasan daha iyi gibi.

edit: yumurta takıntısı derken, spor sonrası etk yerine tercih ettiğin için dedim, yoksa günlük 9 yumurta tüketen adamım :D

Tabiki eksik... Tam yiyin bari yumurtayı hiçbir şey yapamıyorsanız....

Usta eksik demissiniz de benim vücut deli gibi sisti kaslar gelisiyo çok hizli[DOUBLEPOST=1423707797][/DOUBLEPOST]
Yumurtanin eksigini coklugunu bir kenara birakin su an icin, sizin o paragrafta dikkat etmeniz gereken cumle "gece 3 gibi yatiyorum"...
niyeki hocam ?[DOUBLEPOST=1423708512][/DOUBLEPOST]
bu ne yumurta takıntısı böyle :D en son bi arkadaş gördüm kaşar peynirle kas yapmaya çalışıyordu. tavuk yemeyi düşün :D maddi durum elvermiyorsa bari 7-8 tane yumurta akı ye. ekmek kullanmasan daha iyi gibi.

edit: yumurta takıntısı derken, spor sonrası etk yerine tercih ettiğin için dedim, yoksa günlük 9 yumurta tüketen adamım :D
Kaslarim bir gun icinde kendi kendine kasiliyo demir gibi sonra bakiyorum kutlesinin arttigini farkediyorum acaba dogal genetik olarak steroidlimiyim yumurtayla kas yapiyorum:D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta eksik demissiniz de benim vücut deli gibi sisti kaslar gelisiyo çok hizli[DOUBLEPOST=1423707797][/DOUBLEPOST] niyeki hocam ?[DOUBLEPOST=1423708512][/DOUBLEPOST]
Kaslarim bir gun icinde kendi kendine kasiliyo demir gibi sonra bakiyorum kutlesinin arttigini farkediyorum acaba dogal genetik olarak steroidlimiyim yumurtayla kas yapiyorum:D:D
o etki spora devam ettiğin sürece belli bi zaman devam eder. öyle hemen build olmaz moruk sakın aldanma. 2 hafta ara ver beslenme aynı olsun bakalım ne kalıyor o şişlikten :D laktikasit birikmesi var bir de :D

Back
Yukarı