nonstoprun
Üye
Ben antrenman sonrasi 3 yumurta akı yiyorum 1 saat sonra gibi. Sonra yatmadan da 3 yumurta tamiyla menemen yapiyorum yarim ekmekle yiyorum sonra gece 3 gibi yatıyorum nasil sizce eksik mi ?
niyeki hocam ?[DOUBLEPOST=1423708512][/DOUBLEPOST]Yumurtanin eksigini coklugunu bir kenara birakin su an icin, sizin o paragrafta dikkat etmeniz gereken cumle "gece 3 gibi yatiyorum"...
Kaslarim bir gun icinde kendi kendine kasiliyo demir gibi sonra bakiyorum kutlesinin arttigini farkediyorum acaba dogal genetik olarak steroidlimiyim yumurtayla kas yapiyorumbu ne yumurta takıntısı böyleen son bi arkadaş gördüm kaşar peynirle kas yapmaya çalışıyordu. tavuk yemeyi düşün
maddi durum elvermiyorsa bari 7-8 tane yumurta akı ye. ekmek kullanmasan daha iyi gibi.
edit: yumurta takıntısı derken, spor sonrası etk yerine tercih ettiğin için dedim, yoksa günlük 9 yumurta tüketen adamım![]()
o etki spora devam ettiğin sürece belli bi zaman devam eder. öyle hemen build olmaz moruk sakın aldanma. 2 hafta ara ver beslenme aynı olsun bakalım ne kalıyor o şişliktenUsta eksik demissiniz de benim vücut deli gibi sisti kaslar gelisiyo çok hizli[DOUBLEPOST=1423707797][/DOUBLEPOST] niyeki hocam ?[DOUBLEPOST=1423708512][/DOUBLEPOST]
Kaslarim bir gun icinde kendi kendine kasiliyo demir gibi sonra bakiyorum kutlesinin arttigini farkediyorum acaba dogal genetik olarak steroidlimiyim yumurtayla kas yapiyorum![]()