Antrenman sonrası protein

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Antrenmandan sonra 1 bardak süt ve 1 konserve ton balığı yiyorum ardından ana öğün olarak ne yemeliyim ve kaç gr yemeliyim tavuk göğsü uygun fiyat olarak da ama şişirilmiş filan diyolar etkisi sizce yok mu yardım pls

Antrenmandan sonra 1 bardak süt ve 1 konserve ton balığı yiyorum ardından ana öğün olarak ne yemeliyim ve kaç gr yemeliyim tavuk göğsü uygun fiyat olarak da ama şişirilmiş filan diyolar etkisi sizce yok mu yardım pls

şuan köy tavuğu bulabilen varsa bende alırım üstatlar marketten aldığınız tavukların içine su basıyorlar şırıngayla göğüs etini haşlayıp yerken ısırdıgınızda dişlerinizin arasında suyu hissedebilirsiniz kızartınca cok belli etmiyor ama haslamada bariz belli oluyor yumurta da aynı günde 2 kere yumurtlatılan hayvanın ne etinden ne sütünden fayda gelir he düzgün bi kasaptan giderim 1 kilo yağsız dana eti alırım 40 lira 4 gün günde 250 şer gram yerim hemde sağlıklı amino asit yumurta yerinede her hafta 70 yumurtaya 30 lira vericeğime 100-120 arası sağlam bir amino asit alırım bomba olur düşünme şeklinizi biraz değiştirin bence :D

ton balığı yetmiyor işte şişmiyor kaslar yumurta da yiyorum demekki protein eksik ayrı olarak et de yemek lazım dexter03ün yazdığı mantıklı geldi.

ton balığı yetmiyor işte şişmiyor kaslar yumurta da yiyorum demekki protein eksik ayrı olarak et de yemek lazım dexter03ün yazdığı mantıklı geldi.

kaslar şişmiyor nasıl bir terimdir üstat :D bayıldım ama güzel güzel kilonu bir kağıda yaz altına 2 yaz çarp çıkan sayı kas geliştirmen için günlük alman gereken minimum protein dir (gram) onu al onun dışında 100-150 gram karbonhidrat 100-120 falanda yağ al yeterli :D

kaslar şişmiyor nasıl bir terimdir üstat :D bayıldım ama güzel güzel kilonu bir kağıda yaz altına 2 yaz çarp çıkan sayı kas geliştirmen için günlük alman gereken minimum protein dir (gram) onu al onun dışında 100-150 gram karbonhidrat 100-120 falanda yağ al yeterli :D
kilom 64.5 mesela 129gr protein mi almam gerekiyor ?

üstünede çıkabilirsin ama tavuk veya yumurtayla alıcaksan günlük 90-100 gr al amino asitle kırmızı et tüketiceksen 150 gr a kadar çık sıkıntısı olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı