alperenozmenn
Üye
Antrenmandan sonra 1 bardak süt ve 1 konserve ton balığı yiyorum ardından ana öğün olarak ne yemeliyim ve kaç gr yemeliyim tavuk göğsü uygun fiyat olarak da ama şişirilmiş filan diyolar etkisi sizce yok mu yardım pls
Antrenmandan sonra 1 bardak süt ve 1 konserve ton balığı yiyorum ardından ana öğün olarak ne yemeliyim ve kaç gr yemeliyim tavuk göğsü uygun fiyat olarak da ama şişirilmiş filan diyolar etkisi sizce yok mu yardım pls
ton balığı yetmiyor işte şişmiyor kaslar yumurta da yiyorum demekki protein eksik ayrı olarak et de yemek lazım dexter03ün yazdığı mantıklı geldi.
kilom 64.5 mesela 129gr protein mi almam gerekiyor ?kaslar şişmiyor nasıl bir terimdir üstatbayıldım ama güzel güzel kilonu bir kağıda yaz altına 2 yaz çarp çıkan sayı kas geliştirmen için günlük alman gereken minimum protein dir (gram) onu al onun dışında 100-150 gram karbonhidrat 100-120 falanda yağ al yeterli
![]()
Nasıl hesaplıcam peki ne kadar protein yediğimiüstünede çıkabilirsin ama tavuk veya yumurtayla alıcaksan günlük 90-100 gr al amino asitle kırmızı et tüketiceksen 150 gr a kadar çık sıkıntısı olmaz
aga internete kalori cetveli yaz türkaş besin değerlerinden falan bak yediğine içtiğineNasıl hesaplıcam peki ne kadar protein yediğimi