antrenman sonrası ne yiyosunuz?

Spor biter bitmez protein tozumu içerim ardından basit karbonhidratımı alırım (meyve suyu) alımdaki amaç boşalan glikojen depolarını doldurmak.45 Dk sonra 200 gr Tavuk göğsü + 2 adet haşlanmış patatesimi yerim.

Spor biter bitmez protein tozumu içerim ardından basit karbonhidratımı alırım (meyve suyu) alımdaki amaç boşalan glikojen depolarını doldurmak.45 Dk sonra 200 gr Tavuk göğsü + 2 adet haşlanmış patatesimi yerim.
Protein tozunun içinde tatlandirici var yani seker bu insülini yukseltmez mi?

kardeşim bunu bir arkadaş forumda açıklamıştı galiba , 300 gram eti bir arada alsada vücut onu kullanacaktır.Forumda bilimsel bir makale var böyle bir göz at

Mrtyler2 saolasin fikrim değişti. internetten bi sürü yabancı makale okudum. Birde forumu araştırdım doxux un bir konudaki mesajı kafamdaki konuya açıklık getirdi

Antrenmandan hemen sonra 1 adet muz 30 - 45 dk sonra 200 gr civarı haşlanmış tavuk ve 1 tabak dolusu haşlanmış bulgur yanında ayran. Supplementi gereksiz görüyorum anca spordan sonra hazır yemek yoksa kullanılabilir.

100-150 gr tavuk ( köfte/sote ) + 100 gr pilav +1 kase yoğurt + herhangi bir meyve. Glikojen depolarının boşalması oldukça zor bir olay bana göre..

30-40 gram arası protein alırım neyden olduğunu fazla önemsemem ama genelde antrenman sonrası canım yemek istemediği için pratik karışımlar yapıp içmeyi seviyorum. 2 saat sonra falanda öğünümü tüketirim.

Back
Yukarı