Antrenman sonrası kas ağrıları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F@T!H
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

F@T!H

Üye
Çalışıyoruz elbet kas ağrıları olucak fakat bu ertesi gün ki antrenmanı mı da etkliyor performans olarak tam ağırlığı giremiyorum :(
Diğer konulara baktım masaj filan deniliyor ne yapma mı önerirsiniz ?

Beslenmene dikkat et, birgün önce çalıştığın yeri diğer gün girme, vücudunu dinler gerekirse ara ver.

sen bugün göğüs çalıştın diyelim ertesi gün kol idmanı yaparken elbette ki göğüs te ağrılar olacaktır bu çok normaldir,ama koldan sonra verilen aradan sonra yapılan idmanda ise göğüs ağrısı minumua inmiş olacaktır.Kafana takma.Bu iyi idman çıkarttığına işarettir. ;)

demircan doğru söylüyor.Kas ağrıları normaldir.Diğer gün ağrı çok olur.Ertesi gün çok az olur.2 gün üst üste aynı kas grubunu çalıştırma.

Salondaki hocamda öyle diyor fakat kol çalıştığım zaman ertesi veya 2 gün sonra omuz antrenmanından tam verim alamıyorum.
Kolumdaki ağrılardan fazla ağır kaldıramıyorum buda bir sonraki antrenmanımı etkiliyor :(

Benim göğüs ve ön kol antremanım aynı gün,
eğer maksimum çalışırsam bir ortak yardımıyla, ertesi günki omuz ve triseps antremanımda verimsiz oluyor.
Acaba ikisinin arasına bir gün dinlenme yada kardiyomu koymalıyım yoksa farklı kas grupları olduğu için çalışmalımıyım ne dersiniz?

Back
Yukarı