10 yıllık profesyonel basketbolcu olduğum için spor hayatımın her bölümünde güçlenme çalışmaları için ağırlık çalışmıştım fakat son 5 aydır sürekli bu sporla da uğraşıyorum, haftanın 4 günü ağırlık çalışıyorum 3 gün cardio niteliğinde basketbol antrenmanlarına çıkıyorum. Şuan off-seaondayız güçlenerek bir sonraki sezona hazırlanmak istiyorum
Optimum Gold Whey ve ON Kreatin kullanıyorum, mp assault ürününü çok beğendim ve onu da kullanmayı düşünüyorum
Sabah kalkınca whey
İdman öncesi assault
İdman sonrası whey
Bu şekilde bir antrenman ve supplement programı kurdum kafamda. Syntha-6 ve Dymatize iso 100 gibi protein tozları var aklımda sizce sabah kalktığımda ve idman sonrası kullanabileceğim benim bcaa ve glutamin ihtiyaçlarımı karşılayabilecek protein tozları hangileridir ?
Optimum Gold Whey ve ON Kreatin kullanıyorum, mp assault ürününü çok beğendim ve onu da kullanmayı düşünüyorum
Sabah kalkınca whey
İdman öncesi assault
İdman sonrası whey
Bu şekilde bir antrenman ve supplement programı kurdum kafamda. Syntha-6 ve Dymatize iso 100 gibi protein tozları var aklımda sizce sabah kalktığımda ve idman sonrası kullanabileceğim benim bcaa ve glutamin ihtiyaçlarımı karşılayabilecek protein tozları hangileridir ?