herkese iyi akşamlar yazı uzun olacak şimdiden okuyanın gözüne sağlık, uzun süren güreş maratonu ardından v.g'ye geri dönme kararı aldım, yalnız şöyle bir problem ile karşı karşıyayım, lise öğrencisiyim ve dershane perş-cuma-c.tesi günleri var, şimdi önceden bir 7-8 ay vucut geliştirme yaptım, hiç aksatmadım hemen güreşe geçtim yalnız bu defa gerçekten pro. yapmak istiyorum bu işi, o zamanlar pzt.-çarş-cuma idi antrenman günleri okuldan çıkıp giderdim şimdi sadece cuma çakışıyor ona da dershaneden akşam 8:30 da çıkıp gidersem sizce kötü mü olur? sonuçta akşam vakti, ya da nasıl bir program izleyebilirim? gerçekten önemli bu spor benim için. bu arada cuma günü okuldan 15:35de çıkıyorsam eve servisle 10 dk geliyorum istersem salona gidebilirim direkt yalnız 15:50-55 falan desek 17.30 da ders başlıyor sizce aradaki süre yeterli mi?salonla dershanede çok yakın 10 dk lık mesafe var, yalnız 7-8 aylık sürede antrenmanlar 1,5-2 saat sürerdi. aceleye gelir diye düşünüyorum, yoksa öneceden fazla mı rahat davranmışım?