Antrenman programım

Merhaba ben 8 9 ay kadar evde ağırlık çalıştım okulların yeni açıldığı zaman spor salonuna gitmeye başladım hoca başta fullbody program verdi bir ay yap sonra bölgesel programa geç dedi 1 ay sonra hocayı göremedim ve kafama Gore program yaptım program bu
Pazartesi Göğüs önkol
Bench press 4x8
İncline dumbell press 4x8
Cable crosower 4x8
İncline fly 4x8
Dips 4x8
Barbell curl 4x8
Hammer curl 4x8
Scott curl tek kol 3x8
Cable curl 3x8
Çarşamba sırt arkakol
Sırtada toplam 20 set
Arkakola da 14 set
Cuma Omuz toplam 20 set
Ve Karın
Cumartesi de bacak yine toplam 20 set ve kardiyo
Sizce overtaining olur mu
Merak ettiğim birşey daha orta seviye mi sayılıyorum yoksa ileri seviye mi
Teşekkür ederim:)

kol gibi küçük kas gruplarına o kadar hareket bence fazla olmuş.artı göğüs ile triceps birlikte çalışan kasları beraber çalıştırsan daha mı iyi olur sanki.

kol gibi küçük kas gruplarına o kadar hareket bence fazla olmuş.artı göğüs ile triceps birlikte çalışan kasları beraber çalıştırsan daha mı iyi olur sanki.
Kola kaç hareket kaç set olursa olur
Göğüs fazla gelir mi ?
Araştırdım çoğu yerde Göğüs biceps vardi ondan öyle yaptım

genelde kol için 2 3 hareket yeter
alternate curl hummer curl scot curl contrection curl seç içinden (isimleri belki yanlış yazılmış olabilirim takılma)[DOUBLEPOST=1479995584][/DOUBLEPOST]göğüs ideal 4 5 hareket yeter de artar bile.[DOUBLEPOST=1479995664][/DOUBLEPOST]
Kola kaç hareket kaç set olursa olur
Göğüs fazla gelir mi ?
Araştırdım çoğu yerde Göğüs biceps vardi ondan öyle yaptım
tabi kiiye göre değişiyor ama ben zaten göğüs çalışırken tricepsi çalıştırıyorum tekrar ayrı bir ün bir daha yormuyorum.aynı gün göğüs+ triceps yapıyorum gayet de memnunum açıkçası.

genelde kol için 2 3 hareket yeter
alternate curl hummer curl scot curl contrection curl seç içinden (isimleri belki yanlış yazılmış olabilirim takılma)[DOUBLEPOST=1479995584][/DOUBLEPOST]göğüs ideal 4 5 hareket yeter de artar bile.[DOUBLEPOST=1479995664][/DOUBLEPOST]
tabi kiiye göre değişiyor ama ben zaten göğüs çalışırken tricepsi çalıştırıyorum tekrar ayrı bir ün bir daha yormuyorum.aynı gün göğüs+ triceps yapıyorum gayet de memnunum açıkçası.
Teşekkür ederim

Back
Yukarı