MayKiii
Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum ve ondan öncede geçen eylül ekim ayında salona gitmişliğim var. Ama salona gitme işi bana zor geldiğinden sporumu evde yapmaya karar verdim ve 2 aydır evde internetten araştırdığım kadarıyla kendimce hazırladığım programı uyguluyorum. Antrenman programım takdir edersiniz ki başlangıç seviyesi antrenmanı ve gördüğüm kadarıyla bu heryerde aynı antrenman sıralamasında.
Beslenme konusunda bir programa ihtiyacım vardı ve onuda bu sitede buldum. Sağolsun bir arkadaş kendi listesini paylaşmış ve bende kendime uygun bulduğum için onu uygulayacağım.
Boyum: 1.93
Kilom: 96
Yaşım: 28
Ağırlık Programım; Tek tek yazmaya gerek görmedim çünkü aşağıdaki programla 1-2 hareket dışında aynı.
Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Ayrıca kardiyo programı olarak: Kardiyo yu ağırlıktan öncemi sonramı yapmalıyım?
Karın egzersizi olarak: P90x in Abb Ripper ını düşünüyorum. Çünkü karın bölgemde can simidi var
Beslenme;
Sabah: 4 yumurta beyazı (1sarı) + 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi + 1 avuç kadar lor peyniri ile omlet
Ara öğün: 1 adet muz yada portakal
Öğlen: Haşlanmış yada ızgara tavuk et 150-200gr + Salata + Pirinç/Bulgur pilavı
Ara öğün: 10-15 adet çiğ badem + 1 adet muz yada portakal
Akşam: Haşlanmış yada ızgara tavuk et 150-200gr + Salata
Bunlara ek olarak gün içinde yağ yakıcı özelliği olan keten tohumu ezmesi, bitki çayları vs tüketmeyi düşünüyorum.
Ha bide Kahvenin(Günde 2-3 kupa,şekersiz) bir sakıncası olur mu bilmiyorum. Çünkü kahve vazgeçilmezim
Gerekirse fotoğraf ekleyebilirim.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Beslenme konusunda bir programa ihtiyacım vardı ve onuda bu sitede buldum. Sağolsun bir arkadaş kendi listesini paylaşmış ve bende kendime uygun bulduğum için onu uygulayacağım.
Boyum: 1.93
Kilom: 96
Yaşım: 28
Ağırlık Programım; Tek tek yazmaya gerek görmedim çünkü aşağıdaki programla 1-2 hareket dışında aynı.
Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Ayrıca kardiyo programı olarak: Kardiyo yu ağırlıktan öncemi sonramı yapmalıyım?
Karın egzersizi olarak: P90x in Abb Ripper ını düşünüyorum. Çünkü karın bölgemde can simidi var

Beslenme;
Sabah: 4 yumurta beyazı (1sarı) + 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi + 1 avuç kadar lor peyniri ile omlet
Ara öğün: 1 adet muz yada portakal
Öğlen: Haşlanmış yada ızgara tavuk et 150-200gr + Salata + Pirinç/Bulgur pilavı
Ara öğün: 10-15 adet çiğ badem + 1 adet muz yada portakal
Akşam: Haşlanmış yada ızgara tavuk et 150-200gr + Salata
Bunlara ek olarak gün içinde yağ yakıcı özelliği olan keten tohumu ezmesi, bitki çayları vs tüketmeyi düşünüyorum.
Ha bide Kahvenin(Günde 2-3 kupa,şekersiz) bir sakıncası olur mu bilmiyorum. Çünkü kahve vazgeçilmezim

Gerekirse fotoğraf ekleyebilirim.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.