rewind
Üye
Merhaba.Antrenman programımın nasıl olduğu hakkında kuşku duymaya başladım.O yüzden sizinle paylaşıp öneri almak istiyorum.
Öncelikle 1995 doğumluyum.Boyum 1.84 Kilo 89 .
Haziran ayında başlamak üzere 2 ay fitness'a gittim.Yaklaşık 7 kilo verdim.Ancak geçirdiğim bir ameliyat sonucu 2 ay boyunca gidemedim ve verdiğim kiloların hepsini geri aldım.1.5 ay önce tekrar başladım şuan 5.5 kilo vermiş bulunmaktayım.Herşey iyi gidiyor.Bugün antrenörüm programımı değiştirdi bende bunun ne kadar uygun olduğunu öğrenmek istiyorum.İlk amacım vücudumdaki yağ oranını azaltmak.Şimdilik fazla v.g 'ye girmek istemiyorum.En azından 80 kilo olana kadar.Haftada salı , perşembe , cumartesi , pazar olmak üzere 4 gün gidiyorum düzenli olarak.Yediklerime dikkat ediyorum.Kilo vermek için uygun mudur sizce bu program.İşte prgramım :
1.gün
30 dakika eliptik
Crunch 5x15
Roman Chair 4x20
Makas hareketi(ismini tam bilmiyorum) 4x15
Side Bend 4x50
Twist 2x50
30 dakika eliptik tekrar.
2.gün
ısınma 5dk.
Chest press 3x12
Buter fly 3x12
Lat pulldown 3x12
Rowingweeline(ismi bu degil sanırım tam olarak, yanlış yazdım)3x12
Shoulder press 3x12
Dom laterel f.(bununda ismini bilmiyorum tam olarak)3x12
Dom ecarll(bunun hakkında hiçbir fikrim yok nasıl yazıldığına dair)3x10
Push deir(bunuda bilmiyorum nasıl yazıldığını
)3x12
30 dakika eliptik.
kusura bakmayın yazan kadının yazısı çok kötüymüş.Okuyamadım bazılarını umarım biliyorsunuzdur.
1.gün antrenmanını bugün yaptım.Cok zorlandığımı söyleyemem kondisyonum yetti.Ama kararsızım sadece kardiyo mu yapsam kilo vermek istedigim için.Önerilerinizi bekliyorum.
Lütfen yardımcı olun.
Öncelikle 1995 doğumluyum.Boyum 1.84 Kilo 89 .
Haziran ayında başlamak üzere 2 ay fitness'a gittim.Yaklaşık 7 kilo verdim.Ancak geçirdiğim bir ameliyat sonucu 2 ay boyunca gidemedim ve verdiğim kiloların hepsini geri aldım.1.5 ay önce tekrar başladım şuan 5.5 kilo vermiş bulunmaktayım.Herşey iyi gidiyor.Bugün antrenörüm programımı değiştirdi bende bunun ne kadar uygun olduğunu öğrenmek istiyorum.İlk amacım vücudumdaki yağ oranını azaltmak.Şimdilik fazla v.g 'ye girmek istemiyorum.En azından 80 kilo olana kadar.Haftada salı , perşembe , cumartesi , pazar olmak üzere 4 gün gidiyorum düzenli olarak.Yediklerime dikkat ediyorum.Kilo vermek için uygun mudur sizce bu program.İşte prgramım :
1.gün
30 dakika eliptik
Crunch 5x15
Roman Chair 4x20
Makas hareketi(ismini tam bilmiyorum) 4x15
Side Bend 4x50
Twist 2x50
30 dakika eliptik tekrar.
2.gün
ısınma 5dk.
Chest press 3x12
Buter fly 3x12
Lat pulldown 3x12
Rowingweeline(ismi bu degil sanırım tam olarak, yanlış yazdım)3x12
Shoulder press 3x12
Dom laterel f.(bununda ismini bilmiyorum tam olarak)3x12
Dom ecarll(bunun hakkında hiçbir fikrim yok nasıl yazıldığına dair)3x10
Push deir(bunuda bilmiyorum nasıl yazıldığını

30 dakika eliptik.
kusura bakmayın yazan kadının yazısı çok kötüymüş.Okuyamadım bazılarını umarım biliyorsunuzdur.
1.gün antrenmanını bugün yaptım.Cok zorlandığımı söyleyemem kondisyonum yetti.Ama kararsızım sadece kardiyo mu yapsam kilo vermek istedigim için.Önerilerinizi bekliyorum.
Lütfen yardımcı olun.