antrenman programım hakkında

Resimdeki gbi arkadaslar agir mi acaba yada normal mi cok aklimda kaldi haftada iki gun gogus ile biceps var cunku, yorumarinzi bekliyorum
12rR6B.jpg

Gereksiz derecede fazla hareket var.
Gogusten 1 press cikar.
Sirttan 1 veya 2 hareket cikar(sirta cekisi kesinlikle yapma).
Bicepsten , biceps curl'u(dumbbell pazu yazdigin) cikar.
Omuz programini komple cope at.[DOUBLEPOST=1419278331][/DOUBLEPOST]
yaşlandığımdan mıdır nedir, okurken yoruldum :(
Manas Destani gibi program olunca normal :)Herseyi koyunca sanki gelisme cabuk olacakmis gibi geliyor herhalde.

hocam yeni başlayanların her hareketi koyup çabuk gelişeceğini sanması normal,blmiyordur... ama bu program belli ki hoca elinden çıkmış. yanılmıyorum değil mi çok ağır. şahsen 4 gün üstüste böyle çalışsam, 44 günde anca kendime gelirim.

hocam yeni başlayanların her hareketi koyup çabuk gelişeceğini sanması normal,blmiyordur... ama bu program belli ki hoca elinden çıkmış. yanılmıyorum değil mi çok ağır. şahsen 4 gün üstüste böyle çalışsam, 44 günde anca kendime gelirim.
Eger bu programi fitness hocasi yazmissa gercekten vahim.O omuz programi yarardan cok zarar getirir.Omuzun ayni bolgesine 3 farkli hareketle vuruyor.Bu programla gelisme olma ihtimali pek yok.

Haftada 4 gun gidebilirm nasil bi program olmaliki acaba daha once spor gecmisim var ve 3 aylik calismam var, yardimci olabilrmsiniz ?

Back
Yukarı