Bu tarz konular açılmasına site yönetiminin ve üyelerinin tepkili olduğunu biliyorum ancak içinden çıkamadığım bir durum var. Body içerisinde bulunduğumum 2 sene halen kendime göre bir antrenman düzeni çıkarmama yetmedi.
Öncelikle kendimden bahsedeyim.
1- 184 cm boyundayım
2- 71 kiloyum
3- 35 cm kol 100 cm göğüs 118 cm omuz ve ince bacaklar a sahibim
4- kemik yapım çok ince 15.5 cm bileklerim var hardgainer ım.
5- Beslenme konusunda sıkıntım yok.
uzun süredir p.tesi,ç.ba,cuma çalışıyorum
pazartesi : göğüs karın
çarş : kanat biceps ön kol
cuma: omuz arka kol 3 set squat 3 set de kalf raise
ancak aldığım gelişim hoşuma gitmedi etrafıma bakındığımda gelişim alan insanlar bacağa ağırlık veriyorlar temel hareketler yapıyorlar ve gelişiyorlar ancak ben squat ın yanına ne gider bilmiyorum salonda kimseyede soramıyorum squat ı bilmiyorlar daha herkes in üst gelişmiş alt ince V ye benziyorlar.
Benim istediğim içinde Barfiks,Dips,Squat kalf raise olan sade ve etkili bir program.
Dips i birçok kişi alt göğüs birçok kişide üst göğüs olarak anlatıyor. ben artık alt göğüsde çalışmak istiyorum ama 5-6 tane göğüs hareketi girincede gelişim olmuyor sade güzel bir program vede sorularıma maddeler halinde cevap vericek kişiye şimdiden teşekkür ediyorum. En azından benle aynı sıkıntıyı yaşayan benim tipimdeki arkadaşlar bu başlık altından bilgilenebilirler.
Teşekkürler...
Öncelikle kendimden bahsedeyim.
1- 184 cm boyundayım
2- 71 kiloyum
3- 35 cm kol 100 cm göğüs 118 cm omuz ve ince bacaklar a sahibim
4- kemik yapım çok ince 15.5 cm bileklerim var hardgainer ım.
5- Beslenme konusunda sıkıntım yok.
uzun süredir p.tesi,ç.ba,cuma çalışıyorum
pazartesi : göğüs karın
çarş : kanat biceps ön kol
cuma: omuz arka kol 3 set squat 3 set de kalf raise
ancak aldığım gelişim hoşuma gitmedi etrafıma bakındığımda gelişim alan insanlar bacağa ağırlık veriyorlar temel hareketler yapıyorlar ve gelişiyorlar ancak ben squat ın yanına ne gider bilmiyorum salonda kimseyede soramıyorum squat ı bilmiyorlar daha herkes in üst gelişmiş alt ince V ye benziyorlar.
Benim istediğim içinde Barfiks,Dips,Squat kalf raise olan sade ve etkili bir program.
Dips i birçok kişi alt göğüs birçok kişide üst göğüs olarak anlatıyor. ben artık alt göğüsde çalışmak istiyorum ama 5-6 tane göğüs hareketi girincede gelişim olmuyor sade güzel bir program vede sorularıma maddeler halinde cevap vericek kişiye şimdiden teşekkür ediyorum. En azından benle aynı sıkıntıyı yaşayan benim tipimdeki arkadaşlar bu başlık altından bilgilenebilirler.
Teşekkürler...