Antrenman Programı Ve Beslenme (Yorum)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berking
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selamlar ben bu spora başlıyalı 7 ay oldu 6 ay kilo verme programı uyguladım ve 5 kilo verdim şuanda 65 kiloyum Yaşım 16 Boyum 1.72
Hocamın verdiği programı ve Beslenme programını eksiklerini, fazlalıklarını bana yardımcı olursanız sevinirim....

Antrenman Programım:

Pzt:Göğüs+Biceps
Salı:Sırt+Kanat+Triceps
Çrş:OFF
Persembe:Omuz
Cuma:Bilek+Bacak

ve hergün antrenman sonunda karın hareketleri ve cardio yapıyorum

Beslenme Programı:

Sabah:3 Yumurta+50-60 gr light peynir+Bal+salatalık,domates,biber+3,4 dilim çavdar veya kepek ekmek+250 gr yarım yağlı süt
Öğle:100-200 gr tavuk göğsü+bal+salata+3-4 dilim çavdar ekmek
Akşam:Sebze yemeği ve et türü yemekler+Çorba+yoğurt

Gece yatmadan önce 250-300 gr süt içiyorum ara öğünlerde muz,elma portakal ve badem fındık tüketiyorum

Sizce programım da eksik olan birşeyler var mı simdiden sağolun...

Biceps ile tricepsin günlerini değiştirmelisin.

6 ayda 5 kg mi verdin ? Yanlış mı yazdın diye merak ediyorum yargılama gibi bir amacım yok.

Hocana kibar bir dille şunu sor;
-Madem haftada 4 gün antreman yapıyorum, neden biceps çalıştığım günün ertesi günü sırt,gögüs çalıştığım günün ertesi günü triceps giriyorum..Performans düşer mi? Yoksa özel bir amacımız mı var?

Biceps ile tricepsin günlerini değiştirmelisin.

6 ayda 5 kg mi verdin ? Yanlış mı yazdın diye merak ediyorum yargılama gibi bir amacım yok.

evet doğru beslenme pek dikkat etmedim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:09 ----------

Hocana kibar bir dille şunu sor;
-Madem haftada 4 gün antreman yapıyorum, neden biceps çalıştığım günün ertesi günü sırt,gögüs çalıştığım günün ertesi günü triceps giriyorum..Performans düşer mi? Yoksa özel bir amacımız mı var?

yorum için teşekkürler konuşacağım

Back
Yukarı