Ben 125 kilodan biraz fazlayım, 125 kg civarında dengedeyim uzun zamandır ama 90 kg olmam lazım, yıllardır olamıyorum. Ben de bilek güreşini acayip seviyorum ama fazla güçlü değilim, bu açıdan sorun da görmüyorum, zaten hobi maksatlı yapıyorum. 55 - 60 kiloluk şampiyon diyebileceğimiz tipler beni aşırı zorlayabiliyor veya hatta bir ben bir o olacak şekilde yenip yenilebiliyorum. Üst sikletlerden şampiyonları zorlayamıyorum ya da biraz zorlanarak yıkıyorlar. Bunun dışında her sikletten herhangi birini çok zorlanmadan yenerim, bahsettiğim kişiler sikletine göre en üst seviyedeler. Yani hem güçlenip, hem de siklet düşmem gerek ki bir şeyler olsun. Neyse ki bilek güreşinde sikletler arası uçurum bence başka bir sporda olduğundan daha az.
Bence kulüpler bul, gruplara katıl. Tek başına olmaz. Sandığından çok daha güçlü elemanlar karşına çıkacak. Ben de asarım keserim diyordum ama olay şampiyonları tanıyana kadar. Evde zor olur diye düşünüyorum. Daha sonraları Florya'ya gelebilirim ama nasıl performans sergilerim, orasını bilemem. Kendimden daha cüsseli ve kalın kollu elemanları da yıkabiliyorum bu arada. Çok farklı bir sürü etken var.