Antrenman Partneri

Merhaba arkadaşlar adım Seyit Ali,5 yıldır bilek güreşi sporu ile uğraşıyorum ve uzun uğraşlar sonunda evime bilek güreşi masası alabildim ama antrenman yapacağım kişileri arıyorum.Birkaç yıldır ciddi olarak bu sporla ilgilenen arkadaşları evimde sınırsız kahve ve çay ikramı ile ağırlayabilirim.Masa haricinde bilek güreşi antrenmanı için yapılacak tüm ekipmanlara sahip sayılırım.Boyum 1.75 kilom 85 evim İstanbul Floryada.İlgilenen arkadaşlar bana mesaj atabilir oradan numara takası yapabiliriz
thumbup.png

Düzgün çalışmayalı aylar yıllar oluyor :) arada masa antrenmanlarına katılsam da 70 kg halimle sana antrenman bile olmam :)

Düzgün çalışmayalı aylar yıllar oluyor :) arada masa antrenmanlarına katılsam da 70 kg halimle sana antrenman bile olmam :)
Hiç öyle düşündüğün gibi olmuyor bazen,70 kilo bir sporcu beni çok zorlayabiliyor.Benim amacım hem antrenman yapmak hem de bu spora başlayacak insan yetiştirmek.

Ben 125 kilodan biraz fazlayım, 125 kg civarında dengedeyim uzun zamandır ama 90 kg olmam lazım, yıllardır olamıyorum. Ben de bilek güreşini acayip seviyorum ama fazla güçlü değilim, bu açıdan sorun da görmüyorum, zaten hobi maksatlı yapıyorum. 55 - 60 kiloluk şampiyon diyebileceğimiz tipler beni aşırı zorlayabiliyor veya hatta bir ben bir o olacak şekilde yenip yenilebiliyorum. Üst sikletlerden şampiyonları zorlayamıyorum ya da biraz zorlanarak yıkıyorlar. Bunun dışında her sikletten herhangi birini çok zorlanmadan yenerim, bahsettiğim kişiler sikletine göre en üst seviyedeler. Yani hem güçlenip, hem de siklet düşmem gerek ki bir şeyler olsun. Neyse ki bilek güreşinde sikletler arası uçurum bence başka bir sporda olduğundan daha az.

Bence kulüpler bul, gruplara katıl. Tek başına olmaz. Sandığından çok daha güçlü elemanlar karşına çıkacak. Ben de asarım keserim diyordum ama olay şampiyonları tanıyana kadar. Evde zor olur diye düşünüyorum. Daha sonraları Florya'ya gelebilirim ama nasıl performans sergilerim, orasını bilemem. Kendimden daha cüsseli ve kalın kollu elemanları da yıkabiliyorum bu arada. Çok farklı bir sürü etken var.

Ben 125 kilodan biraz fazlayım, 125 kg civarında dengedeyim uzun zamandır ama 90 kg olmam lazım, yıllardır olamıyorum. Ben de bilek güreşini acayip seviyorum ama fazla güçlü değilim, bu açıdan sorun da görmüyorum, zaten hobi maksatlı yapıyorum. 55 - 60 kiloluk şampiyon diyebileceğimiz tipler beni aşırı zorlayabiliyor veya hatta bir ben bir o olacak şekilde yenip yenilebiliyorum. Üst sikletlerden şampiyonları zorlayamıyorum ya da biraz zorlanarak yıkıyorlar. Bunun dışında her sikletten herhangi birini çok zorlanmadan yenerim, bahsettiğim kişiler sikletine göre en üst seviyedeler. Yani hem güçlenip, hem de siklet düşmem gerek ki bir şeyler olsun. Neyse ki bilek güreşinde sikletler arası uçurum bence başka bir sporda olduğundan daha az.

Bence kulüpler bul, gruplara katıl. Tek başına olmaz. Sandığından çok daha güçlü elemanlar karşına çıkacak. Ben de asarım keserim diyordum ama olay şampiyonları tanıyana kadar. Evde zor olur diye düşünüyorum. Daha sonraları Florya'ya gelebilirim ama nasıl performans sergilerim, orasını bilemem. Kendimden daha cüsseli ve kalın kollu elemanları da yıkabiliyorum bu arada. Çok farklı bir sürü etken var.
Zaten daha önce birsürü turnuvaya katıldım ve şampiyonluklarım da var fakat şehir değiştirdiğim için antrenman yapacak kişileri bulamıyorum.Arif abi ve Hamza ile antrenman yapmak isterdim ama onlar Pendikteler bana çok uzak kalıyorlar.Daha önce kulüplere üyeydim yıllardır Antalyaya gidiyorum her Mart ayı.Hamza sağolsun sayesinde şampiyon olamıyorum :D

Zaten daha önce birsürü turnuvaya katıldım ve şampiyonluklarım da var fakat şehir değiştirdiğim için antrenman yapacak kişileri bulamıyorum.Arif abi ve Hamza ile antrenman yapmak isterdim ama onlar Pendikteler bana çok uzak kalıyorlar.Daha önce kulüplere üyeydim yıllardır Antalyaya gidiyorum her Mart ayı.Hamza sağolsun sayesinde şampiyon olamıyorum :D
Hamza Titan gibi oldu bence. Arif'i bile alabilecek duruma geliyor son zamanlarda gördüğüm kadarıyla.

Hiç öyle düşündüğün gibi olmuyor bazen,70 kilo bir sporcu beni çok zorlayabiliyor.Benim amacım hem antrenman yapmak hem de bu spora başlayacak insan yetiştirmek.
Kesinlikle hocam bende yıllarca turnuvalara katıldım sizin kadar olmasın da az çok hakimim :) düzenli antrenman yapmadığımdan sizi zorlayacak 70kg sınıfına girmiyorum şuan. Düzenli olmasa da gelebilirim ancak Kayra'nın da dediği gibi kendi başına partner bulmak cidden zor. Aksaray, Bağcılar, Güngören vb. Birçok yerde masa antrenmanı yapıyorlar. Hepsi ücretsiz olduğundan yakındaki birisine katılabilirsiniz.

Neden son Avrupa şampiyonasına katılmadı bilginiz var mı?
Bir bilgim yok bu konuda maalesef[DOUBLEPOST=1559850952][/DOUBLEPOST]
Levan'ı yendiğinde Levan son hali gibi değildi, bunun dışında şu anda eskisi kadar iyi değil diye biliyorum, biraz da bu yüzden böyle dedim. Hamza da ayrı bir noktada zaten.
Levan bu son haline çok kısa bir zamanda ulaştı,haftada kaç gram streoid kullanıyor çok merak ediyorum.Zaten genetik olarak kutsanmış bir adam düzgün bir kür ve antrenman ile böyle hayvan olur işte :D Arif abiyi de küçümsememek lazım kendini kanıtlaması için daha çok zamanı var genç olduğu için.

Acaba Arif formda bir Ferit karşısında nasıl sonuç alıyor?
Yanlış bilmiyorsam Ferit abi 2 yıl ara verip geçenlerde tekrar başladı. Son seçmelerde de sol kolda Ferit.,kazanmıştı sağ kolda Arif kazanmıştı. İkisininde en iyi zamanları değil. İlerde ne olur bilinmez :)

Bu saydığınız kişileri tanımayan ama bilmek isteyenler için videolar atsanız diyorum; böylelikle kimler hakkında konuşuluyor, neye benziyorlar daha çok bilgi sahibi oluruz.

Ferit Osmanlı ve Arif Ertem ağır siklette yarışan sporcular :)
8 ay önce ki Arif Ertem'le Ferit Osmanlı maçları. (Kırmızı tişörtlü Ferit Osmanlı)
2 hafta önce ki Avrupa şampiyonasında Ferit Osmanlı şampiyon oldu. İsteyen daha detaylı da araştırabilir :)

Back
Yukarı