Antrenman konusunda yardım

Merhaba arkadaşlar. bugun VG'de 7.ayı doldurdum. Yaptıgım antrenman programları cok profesyonel değildi.Biraz da kulaktan dolma yaptım.Ama fena sayılmıcak derece de ölçü aldım. Bu süre içinde 10 kg Gainer, 6 kg protein tozu, Amino Asit,Amino liquid ,Kreatin + BCAA kullandım.

Şuanki programım
1.Gün
Bench Press
Incline Press
Dumble Fly
Dumble Pres
Barbel Curl
Hammer Curl
Barbel Scott

2.Gün
Shoulder Press
Military Press
Yana Açış
Trapez
Front Dumbbell Raises
Leg press

3.Gün
Göğüse Cekiş
Sırta Cekiş
Seated Rowning Machine
Standing Cable Push Down
Lying Tricep Extension
Two hand Dumbbell Triceps Extentions

4.Gün ise pazartesi yaptıgım programı tekrarlıyorum. her hafta bir hareket kaydırarak gidiyorum. Bu programa ilave yapmanız mümkün mü ? veya yeni baştan bir program almam mümkün mü ? Yardımcı olursanız cok sevinirm.

Göğüste 3 press garip geldi bana,en sondaki dumbell press özellikle.sırta da dumbell row ekleyebilirsin.4 hareket kaldırır sırt.
Birde bacak için sadece leg press var,bence bacağa özen göstermelisin.Bacak çalışmak testoyu arttırır ve gelişimine buyuk katkıda bulunur.Programa bir el atılması gerek bence

arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. peki sırt konusunda bir program önerebilrmisiniz ? Arsonist dediklerine dikkat edeceğim.Sanırım haklısın dumble press gögüste fazlaya kaçıyor .
@ neglector yazmayı unutmuşum cable row var programımda.tşk ederim

Ben barfix,barbell row,dumbell row ve cable row yapıyorum 10 8 8 8 gibisinden ve nizami olarak,cunku sırtta 6-4 gibi zorlamalı tekrarlar bir garip geliyor bana.Uzun mesafe çektiğin için ağırlığı zorlayarak çıkartamıyorsun.Nizami yaparak yanmayı hissetmeye özen gösteriyorum.Ben böyle fayda alıyorum ama kişiden kişiye göre değişir kesin bir iddiam yok.
Sende eksik bölgelerine göre bir program çıkarabilirsin.Aynı zamanda dead-lift de mükemmel bir hareket.Bel kaslarını güçlendirmek de diğer tüm hareketlerde sana ayrı bir yardım eder.Ama ben beli ayrı çalışıyorum,kanat günü değilde omuz yaptığım gün beli biraz ısıtıp dead-lift giriyorum.

Back
Yukarı