nBo
Üye
Merhabalar ben 23.10.1994 doğumluyum. 1 ay vucüt geliştirme yaptım 1 ay tatil girdi araya cardio ile yetindim. simdide 1 ay olucak, yani toplamda 2 aydır bu işi düzenli yapıyorum. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t4738.html flexor nickli hocamızın açtığı bu başlığı okuyunca biraz korktum açıkcası yalnışmı yaptım diye. Birde sizlere danışmak istedim. İlk ayımda 1 gün egzersiz 1 gün dinlenme ile flexor hocamızın verdiği türde bir egzersiz dizisi yapıyordum. 2. ay internette aradım baktım ve "Scott herman" ın youtube daki videolarına takıldı gözüm. Hareketleride mantıklı geldi. Şu sıralarda o hareketlerle çalışıyorum. Çalıştığım antrenman programı;
P.tesi - Göğüs -karın
Salı - bicep - omuz - karın
Çarşamba- triceps - sırt - karın
Perşembe - bacak ve cardio
Diğer günlerde yorgunluk halime göre cardio yapıyorum. Sizlere sorum flexor hocamızın verdiği programın 2. ay kısmına mı çeviriyim programımı yoksa bu programlamı gidiyim? Yardımı olucaksa Fotoğraflarımı vede ölçülerimi ölçüp buraya yazabilirim. Şimdiden teşekkürler.
P.tesi - Göğüs -karın
Salı - bicep - omuz - karın
Çarşamba- triceps - sırt - karın
Perşembe - bacak ve cardio
Diğer günlerde yorgunluk halime göre cardio yapıyorum. Sizlere sorum flexor hocamızın verdiği programın 2. ay kısmına mı çeviriyim programımı yoksa bu programlamı gidiyim? Yardımı olucaksa Fotoğraflarımı vede ölçülerimi ölçüp buraya yazabilirim. Şimdiden teşekkürler.