Arkadaşlar yaşım 16 boyum 1.75 kilom 65 1 aydan beri evde çalışıyorum 2 dumbell bi de ismini yanlış hatırlamıyorsam ağırlık çalışma istasyonu var daha sonra bu siteyi gördüm antrenman programlarına falan bakmak için sitedeki bazı çelişkiler kafamı karıştırdı mesela ben boyumun 1.80 falan olmasını istiyorum bu sitede bazı arkadaşlar ağırlık çalışınca boyun daha iyi uzayacağını bazıları ise tam aksine boy uzamasını durduracağını yazmış eğer evde çalışmaya devam edersem (çalışma istasyonunda 50 kg da çalışıyorum ) boyum daha uzamaz mı ya da bu yaştan sonra boyum uzar mı arkadaşlar aynı konular açıldı diyebilirsiniz ama günlerdir araştırıyorum her baktığım konuda kafam biraz daha karışıyor bi de bi sayfada gece yatmadan önce süt içerseniz boyunuz daha iyi uzar diyor başka bi sayfada ise gece süt içerseniz boy uzama hormonunuz çalışmaz diyor başka bi sayfada ise boy uzamasıyla sütün alakası yok diyor yani anlıyacağınız birkaç gündür kafam iyice karıştı her sayfada başka bi fikir çıkmasından
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler