Antrenman düzeni için tavsiye var mi???

Arkadaslar fazla büyük bir vücut istemiyorum güçlü sağlam bi vücuda ihtiyacim var hizlida olmam gerek bunun için ne yapmalıyım yani daha çok güç için antrenman var mi? kutlemi çok buyutmeden güçlenmek için ne yapmalıyım?

Gercekten bazi kisileri anlamak mumkun degil. Fazla buyuk bir vucut istemiyorum demissin ya giriste bitirdin zaten beni. Sen ve senin gibi dusunenler keske fazla buyuk bir vucut yapsa da bizim gibi mazlumlar da gorse

Gercekten bazi kisileri anlamak mumkun degil. Fazla buyuk bir vucut istemiyorum demissin ya giriste bitirdin zaten beni. Sen ve senin gibi dusunenler keske fazla buyuk bir vucut yapsa da bizim gibi mazlumlar da gorse
Bilader boksu body den daha fazla seviyom bunun icinde hiz ve guce ihtiyacim var neden konusuyon ki simdi

beyler lütfen cevaplarsanız sevinirm 17 yaşımdayım sabah 6.30 da kalkıp kardeşşmi anaokuluna bırakıp 7.30 da spora gidiyorum ağır çalışıyorum antremanda bitiyorum yani sonra çıkıp işe gidiyorum işte hammallık yapıyorum diyebilirim tüm gün ayaktayım. akşamları erken yatıyorum. hani antremandan sonra dinlenesi laızmya kasların akşam dinlendiğim bi işe yaramazmı hemen sonramı dinlenmem lazım onu söylerseniz yani gelişimim dururmu spordan sonrada enerji harcarsak sürekli.

Back
Yukarı