Antrenman boşa mı gitti ?

ragp26

Üye
Merhaba arkadaslar.Dün göğüs kol antrnmanı yaptım baya da ıyı antrenmandı.gece 1 bucuk gbı yataga gırdım sıcakdan dolayı (bıde muscle pharm assault kullanyrm onun etksıde olablr) saat 5 de anca uyuyabldm hatta uyumadan once bcaa fln aldım,uyandıgımda saat 11 bucukdu,yanı 6 bucuk saat fln uyudm.Soruma gelırsek en az 8 saat uyumamız gerekıo ya hem sabah 5.de uyumam ve ustune 6 bucuk saat uyumam antrenmanımı boşa götürür mü?

sen günlük 8 saat uykunu al o sadece yeter kaç yattığının pek önemi yok bence en azından ben öylede sonuç alıyorum.

Bu kadar kafaya takmayın herşey bu kadar düzenli olmak zorunda değil illaki bir zaman sonra monotonluk bozulacaktır. Sen çalış beslen uyu gerisi kendiliğinden gelir kafaya takma ..

alakasız hocam bende saat 5'te yatıyorum günde 2 öğün yemek yerim ha yerimde sayıyorum o ayrı kilom 55.9 çıktı bugün çok su içtim biraz zayıflattı şu sıcaklar ehliyet sınavı var 4 gün kaldı o yüzden pek zamanda ayıramıyorum sınav bittikten sonra düzene sokucam dün gittim bugün dinleniyorum yarında gitmiyicem gibi çok yoruluyorum dinç olamıyor insan

Back
Yukarı