Antrenman aralarında içilebilecek sıvılar nelerdir?

Sanırım En iyisi Limonlu Su Eğer Amaç Yağ yakıp Kasların ortaya Çıkmasını Sağlamaksa Zaten Sporcu içiceği Ya da Meyve suyu Tarzı şeyler içmek Faydalı olmaz diye düşünüyorum.Sadece Antremanlarda Dinç olursunuz Önemli olan Yeterince uyuyabilmek doğru sıvı alımı ve besin tüketimi ;)

Limonlu suya son zamanlarda maden suyunu da ekledim, elektrolit dengesi için. Süper oldu. Üstelik antreman öncesinde aldığım tabletlerin de sindirimine yardımcı...

merhaba

Arkadaşlar forumda arama yaptım yalnız bulamadım.Sorum:Antrenman aralarında içilebilecek sıvılar nelerdir.Su,meyve suyu gibi mesela meyve suyu içmek doğrumudur.Ya da su içmek ise ne kadar su içmek gerekir?

Teşekkürler.:)

Meyva suyu enerji dahilinde sana istemediğin birtakım şeker vs gibi şeyleride yanında getirecektir.Su içmek çok daha iyi,bir anda içmekten ziyade aralara bölüp yudumlamak çok daha iyi olacaktır.Ne sıcak nede soğuk olmalı.Orta seviye sıcaklıktaki sular daha çabuk vucudda emildiğinden tavsiyemdir.Meyva suyu ise antremandan sonra glikojen takviyesi için alınması gereklidir.

Eğer meyveli soda içmezsen içinde şeker flan Olan Üzerindeki Kalori cetveline bi bakın isterseniz ben her gün içiyorum...Çok faydasını gördüm kilo vermek konusunda

Antranörler su dışında sıvı tüketilmemesini tavsiye ediyorlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:09 ----------

bende görmüştüm.. Normal şaşal suyun içine 1 2 tane limon sıkıyorlar

Malzemeler:
¼ Fincan şeker
¼ çay kaşığı tuz
¼ fincan portakal suyu
¼ fincan sıcak su
2 yemek kaşığı limon suyu
3.5 bardak soğuk su

Sıcak su, şeker ve tuz karıştırıldıktan sonra soğuk suyla beraber diğer malzemeleri de ekleyip karıştırıyorsunuz.

Bu içecek yaklaşık 50 kalori 110 mg sodyum içeriyor yani Powerade ve Gatorade gibi meşhur sporcu içecekleriyle hemen hemen aynı.

(alıntıdır)

Malzemeler:
¼ Fincan şeker
¼ çay kaşığı tuz
¼ fincan portakal suyu
¼ fincan sıcak su
2 yemek kaşığı limon suyu
3.5 bardak soğuk su

Sıcak su, şeker ve tuz karıştırıldıktan sonra soğuk suyla beraber diğer malzemeleri de ekleyip karıştırıyorsunuz.

Bu içecek yaklaşık 50 kalori 110 mg sodyum içeriyor yani Powerade ve Gatorade gibi meşhur sporcu içecekleriyle hemen hemen aynı.

(alıntıdır)

nereden alinti oldugunu yazabilir misin?

su mutlaka tüketilmeli ama yudum yudum az ve sık kullanımı en uygunu. şahsen idman ortası şekerli birşey kimse bana içiremez idman hemen sonrası (biterbitmez) üzüm suyu idmandan 45dk öncesi bir normal sade cafe sırasyla glukojen rezervleri ve biraz uyarılma için yeterlidir bence illa alternatif aranıyrsa..

bi tane calsiyum ve c vitamini sandozunu büyük su şişesi içine atıp içiyorum spor esanasında tavsiye ederim :)

Şimdiye kadar bende sadece su tüketiyordum. Ama birde denildiği gibi limonlu su olayını deneyeceğim..Büyük ihtimalle işe yarıyordur..
Nede olsa daha tecrübeli elemanlar kullanıyor..

Back
Yukarı