antrenman agrı acı yanma

Arkadaşlar önceilikle iyi forumlar
biraz kendimden bahsedeyim yaşım 17 boyum 1.78 kilom 68 ben çok hareketli ve hızlı birisiyim 1 hafta önce salona başladım ondan önce 2 aylık evde çalışma geçmişim var şuanki halim fotograftakidir ben salona ilk gittiğmin ertesi günü agrı acı çok aşırı derecede olmadı sebebi evde çalışmış olmammı evde baffiks mekik şınav çekiyordum ve artık agrı falan kalmadı salona gittiğimde idman sırasında sadece yanmalar oluyor agırlık kaldırırken bunlar kas gurubunun çalıştıgnı ifade ediyor sanırsam ayrıca ben protein tozuna başlamayı düşünüyorum aklımdan geçen bir ürün optimum gold standard whey sizinde görüşlerinizi almak istiyorum teşekkurler iyi forumlar

Eklentiler

• 2013-04-29 00.29.35 (633 x 844).jpg
    2013-04-29 00.29.35 (633 x 844).jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 384
protein tozu hakkında görüşüm şahsi fikrim

optimum u bende kullanıyorum aynı ürüünü memnunum ve birçok kullanan arkadaşlarım var onlarda memnun vucut yapın güzel spor ilk başladığında ilk antremandan sonra her sporccuda olduğu gibi hamlık olur oturamaz hale gelir kollarını kaldıramaz sonrasında vucut yavaş yavaş açılarak artık bu ağrılar sadece çok zor antremanlardan sonraki günleri hafif şeklinde görülür dediğine göre sen barfik şınav flan çekmişsin spora başlamadan önce hamlık olmamış olsun gayet normaldir ama bacak çalışmadın herhalde ilk antremanda bacak çalışsaydın kesinlikle ertesi günü bacakların tutmaz hale gelirdi :) spor sırasında ağrıya deyinecek olursak yanma hissi karın çalışınca sağlam biceps çalıştıktan sonra olması normaldir bana göre bendede oluyo çünkü

iyi forumlar

haklısın arkadaşım bacak çalıştım ilk başladıgımda onu söylemeyi unutmuşum bacaklarım baya ham oldugu için ertesi gün yürürken oturup kalkarken agrılar baya oldu ama hocam ilk günüm diye fazla bacakta zorlatmadı hafif agırlıklarla yaptım yinede agrı coktu teşekkür ederim :)

vücudu nun çok iyi bir genetik yapısı var evde çok iyi bir alt yapı kurmuşsun şimdide sporda bunu işlemek kalmış

SPORU BIRAKMA !!! :D

Back
Yukarı