Antremanlarım aksıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aknegen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lise 3e gidiyorum salon kaydım var belli bi program dahilince antreman yapıyorum ancak okuldan çıkınca yorgun olduğum için antreman yapamıyorum. Çünkü antremana gitsem bile yapıcak enerjim kalmıyor bu yüzden aksıyor verim alamıyorum napmam gerek?

Boy: 187
Kilo: 91

Fabrikada çalışıyorum akşam işten çıkıp salona gidiyorum. Tabiki günüm yorucu geçiyo buna rağmen salona koşarak gidiyorum. Tek yaptığım gün içinde salona gideceğim saate kadar bolca protein tüketmek (meyve,çerez v.s) bu sayede enerjimden hiçbişey kaybetmiyorum. Ha tabi protein tozuda kullanıyorum.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Optimum Gold Standard Whey 2273 Gr. Bu bana kilo ve yağ aldırmıyor ve enerji alıyorum . Forumda bu ürünle ilgili bir başlık var. fazlasıyla çerez tükettiğim halde yağ oranımda çok düşük. salonda enerji olarak attığımı düşünüyorum.

Kreatin değil L-carnitine kullanman gerekiyor. Kreatini kullanıp antrenmanda performans sağlayamazsan sana zarar verir.

Bu spora seni bağlayan öyle bir neden olmalıki ne olursa olsun antremanlarını aksatmayacak bir neden.Bu nedeni bulursan emin ol yapıcak enerjin olur.Senin tek ihtiyacın olan şey bir neden.Daha anladığım kadarıyla sporda yenisin hemen supplement arayışı içine girme doğal yolla her türlü kas kütlesi kazanır ve yağ yakarsın forumu bol bol oku ve bilgilen.Başarılar..

çok yeni değilim ancak bi şey beni supp kullanmam gerektiğine inandırdı sanırım.

hocam okudum baştan aşağıya üşenmeden gayet yararlı bir konu ancak bazı sorunlarımdan dolayı spora ara vermem gerekicek ancak diyet yaparak zayıflamaya çalışıp yukarı çıkmamaya çalışıcam

Back
Yukarı