TheSingleWolf
Üye
Arkadaşlar Ben beden eğitimi öğretmenliğine hazırlandığım dönemden önce 5.5 ay vücut geliştirme yaptım.Sonra 6 ay vücut geliştirme antremanlarından uzak kaldım.Tekrar başladım.1.5 ayda yine olumlu olarak gelişme gösterdim.
Artık göğüsümün gelişmediğini gördüm.Göğüse 4 farklı hareket girdiğimde 3 set yapıyordum.Bu göğüs hareketlerinin setlerini 4 sete çıkarsam bir sorun teşkil eder mi?
Ben kollarımın gelişme potansiyelini beğenmiyorum.36.5 37 cm olduğu halde bana ufak geliyordu.Kol hareketlerinden de 3 hareket girip her harekete 3 set giriyordum.Şimdi bunları 4 sete çıkarsam bir sorun olur mu?
Omuzlarımda hiç sorun yok gibime geliyor.Tabi sizin eleştirileriniz de önemli.
Kaba taslak programım şöyle
1. GÜN-Omuz-Arka Kol-
2.GÜN-Göğüs -Biseps(Ön kol)-sırt
İki gün antreman yapıp 1 gün ara veriyorum.Önemli bir iş çıkmadığı sürece hep böyle gidiyorum.
Not:Gittiğim salon karete salonu.(Aletler var)Vücut geliştirme antrenörü yok.Tamamen bu sitenin bilgileriyle hareket ediyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Artık göğüsümün gelişmediğini gördüm.Göğüse 4 farklı hareket girdiğimde 3 set yapıyordum.Bu göğüs hareketlerinin setlerini 4 sete çıkarsam bir sorun teşkil eder mi?
Ben kollarımın gelişme potansiyelini beğenmiyorum.36.5 37 cm olduğu halde bana ufak geliyordu.Kol hareketlerinden de 3 hareket girip her harekete 3 set giriyordum.Şimdi bunları 4 sete çıkarsam bir sorun olur mu?
Omuzlarımda hiç sorun yok gibime geliyor.Tabi sizin eleştirileriniz de önemli.
Kaba taslak programım şöyle
1. GÜN-Omuz-Arka Kol-
2.GÜN-Göğüs -Biseps(Ön kol)-sırt
İki gün antreman yapıp 1 gün ara veriyorum.Önemli bir iş çıkmadığı sürece hep böyle gidiyorum.
Not:Gittiğim salon karete salonu.(Aletler var)Vücut geliştirme antrenörü yok.Tamamen bu sitenin bilgileriyle hareket ediyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.