Antremandan sonra yulaf ezmesi alınır mı ?

Antremandan sonra yulaf ezmesi ve meyveli yoğurt alsam olurmu cünkü bütçem fazla degil yani var ama ton balıgını bol bol alabiliyorum ama yulaf ezmesini kahvaltıda tüketemiyorum çok şey yedigim için ve protein fazla oldugu için almıyorum bu yüznden öğle yemeginde ton balığı yedigim için antreman sonrası yiyorudum eskiden uygundu ama öğle yemegi çok yetersiz'di bende öğle yemeğine ekledım öğle yemegimde antermandan 1 saat önce felan yiyorum ton balıgını öğle yemeginde yiyorum o yüzden meyveli yoğıurt ve yulaf ezmesini 75 gr civarı alsam uygunmudur yeterlimidir zaten ant öncsi ve sonrası 1 muz yiyorum.

Yogurt almana gerek yok ama yulaf yiyebilirsin

Yogurtun sebebi tek yulaf yiyemiyorum ve aynı meyveli yoğurt oldugu için yemesi gayet rahat ve 2 aydır yiyorum.[DOUBLEPOST=1485550009][/DOUBLEPOST]Teşekkür ederim kardeşim cevabın için.

Yogurtun sebebi tek yulaf yiyemiyorum ve aynı meyveli yoğurt oldugu için yemesi gayet rahat ve 2 aydır yiyorum.[DOUBLEPOST=1485550009][/DOUBLEPOST]Teşekkür ederim kardeşim cevabın için.
Meyveli yoğurtla alma bence şeker var içlerinde doğal değil. Ben yulafı içine çok ufak parçalarda yarım elma doğrayarak (4 çorba kaşığı yulafa Yarım elma) yiyorum. Arada su iç güzel gidiyor dene meyvelerle hem besleyiciliği hemde tadı artar azıcık nemlendirir.

Kardeş sütaş ın galiba sanırsam onu alıyorum şekersiz meyveli yogurdu var :D onu alıyorum zaten sende meyve koyuyorsun ondada bir meyve oluyor zaten su derken içine mi koyayım yoksa yerken mi içeyim zaten günde 2 - 2,5 lt su içiyorum.

Kardeş sütaş ın galiba sanırsam onu alıyorum şekersiz meyveli yogurdu var :D onu alıyorum zaten sende meyve koyuyorsun ondada bir meyve oluyor zaten su derken içine mi koyayım yoksa yerken mi içeyim zaten günde 2 - 2,5 lt su içiyorum.

Tabağa 4 yulaf ezmesi kaşıkla, yarım elmayı böyle ufak ufak kuş üzümü olana kadar doğra küçült at içine karıştır. Yanında yutkunamadığın zamanlar için bi bardak su oh, mis. Dene böyle elma yumuşatıyor ağzında yiyebiliyorum ben beğeniyorum yani [emoji1417]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dedigim gibi şekersiz meyveli yogurt yiyorum onu antreman sonrası alsam olmazmı onu demek istiyorum anladım tabi sen dogal yap diyorsun

Yarim bardak yulaf, 3tatli kasigi nesquik,1 cay kasik tarcin,250ml sutu blenderdan gecirip iciyorum ben. Onerilen 4 birim karbonhidrat 1 birim protein oranini tutturuyorum.

Mobilden gönderildi

Normalde ton balıgını yiyordum yulaf yerine bide muz ile alıyordum ama öğle yemegi yetersiz oldugu için ton balıgını koydum öğle yemegine ondan ant sonrası 1 muz ile yulaf ezmesi tüketicem 1 muz ile ama meyveli şekersiz yoğurta koyucam yulafı yicem 2 si yani.
veya tavsiyen varsa

Dostum ant sonrası ne yememi öneriyorsunuz ben öğle yemeginde bulgur veya kepekli makarna oluyor bunları yiyip gidiyorum sizce yulaf ezmesini ant öncesimi sonrasımı yesem ? onu soruyorum önce dersenız öğle yemeginde yiyicem sonra dersenız ant sonrası yiyecegim veya siz ne öneririsiniz şekersiz meyveli yogurt ile yiyecegim bide[DOUBLEPOST=1485705777][/DOUBLEPOST]Bide kuruyemişi karışık kaju badem sabah kahvaltıdamı önerirsiniz yoksa ant önce mi sonra mı yesem onu da bişey derseniz amacım öneri almak .

Back
Yukarı