Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyler kardesler ben 35 40 dakikalık sadece 3kg 2 dumbell la yaptıgım antremandan 1 saat sonra 1 bu kadar daha yapabılecegım hıssı oluyor.
Yanı gucumu topluyorum ama yazmıssınız heryerde dınlen dınlen hatta 1 gun ara ver 2 gunde 1 bu bana garıp gelıyor benım hıslerım normal mı yoksa ben mı hıssetmıyorum onlar hala yorgun ve dinleniyor.
Yada gunde 2 kez falan mı antreman yapmalıyım genel acıklayıcı bır cevap ıstıyorum lutfne.dumbelllls
dambıllar hafif geliyordur büyük ihtimalle. günde 2 kere antrenman falan yapma. fazla çalışmış olursun. fazla çalışmakla şiddetli çalışmak farklı şeyler. antrenmanlar kısa ve şiddetli olmalı. kısadan kastım 1 saati geçmemesi
Kan Mevsimi öncelikle belirtmeliyim ki kuralları okuduysan eğer kardeşlerim tarzı hitaplar kullanmak yasak forumda.Uyarı gelmeden ben söyliyeyim dedim.Sende yenisin sanırım forumda olur böyle şeyler.Senin soruna gelecek olursak ta bende yeni başladım 3. haftam bitiyo işte 4. haftama giriyorum.Kilon boyun nedir bilemiyorum tabi ama ben 1.74 68.9 kg yim gözünde canlandırabiliyorsundur umarım bu halimle ilk başta 5 kg lik dumbel ile başladım dumbel ile yapılan hareketlere şuan 7 ye alıştım biraz daha artıracağım.Sanada 3 kg felan az geliyor belliki yorulmamışsın diyeceğim o ki 5 leri 7 leri rahatlıkla basarsın kaslarında belli bir zorluğa alışmıştır şuana kadar.Demem o ki arttır kiloları forumda bi çok yerde bahsediliyo çok set az tekrar çok ağırlık ben bunu uyguluyorum gerçekten kasların anasını ağlatıyo olumlu manada.Mesela bi örnek daha vereyim Kanat ta makinada enseye çekişte (makinanın ve hareketin ismini unuttum ) ilk gün 20 kg yi basmakta zorlanırken şimdi 50 kg vuruyorum.Kısacası kaslarını zorla rahata alışmasınlar benim gibi bi acemidende böyle yorumlar gelirdi herhalde.
Evet bende okudum cok set az tekrar haklısın .
Ama sımdı benım yas kucuk 16 ya gırcem 1.84 boy 68 kılo var.
Yas kucuk tabi annem babam bole seylere acık degıl yani 3kg 2 tane var zaten bırde 7kg gıbı bısı alsam 2 tane annem benı onlarla bırlıkte dısarı atar herhalde
Ama yanlıs anlamayın annem babam karsı degıller bole bısıye ama ılk bastan evde bı spor salonu yapmama tepkı gosterırler.
Acaba bu dumbbell satan yerler bu 3kg ları almazlar mı Yarı fıyata alsalar bıle olur bende o zaman 7kg alabılırım
kan mevsimi sen bir sınırlarını öğren ilk baş.bakalım kaç kiloya kadar dayanibiliyorsun? dumbel'lar eklemeliyse al bi 10kg.
8-10 tekrar yapmaya çalış.kesinlikle az ağırlık çok tekrar çalışma.
kolay gelsin
son olarak mümkün olduğunca kendi ağırlığını kullanarak çalış