derekhale99
Üye
antremandan 20 dk sonra tavuk gogusu+muz veya bulgur yiyorum dogrumu? 20 dk sonra eve gitdigim için 45 dk sonra yemeği yemeye baslarim biraz geç ama sorun olur mu yeterli mi?
Ucuzluk konusunda tercih ediyorsaniz birsey diyemem..ama en cok protein konusunda ufak gramajlara takili kalmayin bu sporu yaparken zevk alarak hayatin tadini cikararak herseyi azda olsa yiyerek yapmanizi tavsiye ederim..bu spor kısa vadeli degil yasam bicimi olmali..sizi zamanla sıkmamalı saygilar..En yüksek protein tavuğun göğüs kısmında bulunur bu nedenle gögüs tercih ediliyor aynı zamanda ucuz..
Belirtmemiski ne kadar oldugunu,neye gore cok diyebiliyorsun ?20 dk sonra bukadar karbonhidrat yüklemen fazla bence tavuk göğsünü al doğrudur ama karbonhidratı biraz daha sonra alabilirsin
Belirtmemiski ne kadar oldugunu,neye gore cok diyebiliyorsun ?
Biraz araştırma yaparsan öğrenirsin ama ben yinede açıklayayım.Muzu neden hemen sonra yeyim ki?
Çok teşekkür ederim de insilün nolcak insilun protein sentezini maksimize eder diolar bide büyüme hormonunu düşürür diolar?Biraz araştırma yaparsan öğrenirsin ama ben yinede açıklayayım.
Antrenmandan sonra düşen kan şekerini ve parçalanan kasların depolarını hemen doldurmak için antrenmandan hemen sonra basit şeker tüketilir.
%100 Elma, Üzüm suyu kullanabilirsin. Marketlerde satılıyor.
Veyahutta yanına 1 paket Powerade götürüp antrenman süresince içebilirsin. Ondada 20 gr kadar basit şeker vardır.
Yani burdaki amaç en kısa sürede kasların onarımına yardımcı olmak.
Ama en önemli öğünde antrenmandan sonra yediğin protein ve karbonhidrat içeren besinler.
son araştırmalarda insülin ve büyüme hormonu aynı anda salglanmıyor şeklinde o yüzden bukadar şeker yüklenmemeliÇok teşekkür ederim de insilün nolcak insilun protein sentezini maksimize eder diolar bide büyüme hormonunu düşürür diolar?
Bu şekerin bi siniri var mi bilimsel bisey lazım ne yapacagimi sasirdim?son araştırmalarda insülin ve büyüme hormonu aynı anda salglanmıyor şeklinde o yüzden bukadar şeker yüklenmemeli
Bu şekerin bi siniri var mi bilimsel bisey lazım ne yapacagimi sasirdim?