Antremandan önceki kombinasyonda yardım gerekli

Merhaba beyler.Antremandan 30 dakika kadar önce yavaş sindirilen karbonhidratlar öneriliyor.Bunun için elma yememizi öneriyorlar ancak şöyle birşey var ki bildiğim kadarıyla elma geç sindirilen bir besin.Kombinasyon kısmı şu , ben gainer da kullanıyorum bunların ikisini nasıl kombine edebilirim ? Gainer ı 45 dakika önce alıyorum antremandan...Elmayı 30 dakika önce alsam aralarında 15 dakika oluyor ve etkisini azaltma gibi bir durum olur mu ? Teşekkürler (Meyve ile başka besin tüketilmesi önerilmiyor çünkü)

Antrenmandan 2 saat önceye kadar bir şey yeme. Mide hala sindirimdeyken kaslara yeterli kanı pompalayamazsın. Gainer hiç kullanmadım fakat ben olsam onu da en az 1 saat önce alırdım. Zaten vücut neyi nerede kullanacağını iyi biliyor. Sen yeter ki onu vücuda almış ol.

Antrenmandan 2 saat önceye kadar bir şey yeme. Mide hala sindirimdeyken kaslara yeterli kanı pompalayamazsın. Gainer hiç kullanmadım fakat ben olsam onu da en az 1 saat önce alırdım. Zaten vücut neyi nerede kullanacağını iyi biliyor. Sen yeter ki onu vücuda almış ol.
Yemek icin haklisin da supplementler ozel islemden gectigi icin durum daha farkli.

Gainer konusunda bilgim olmadığını söyledim. Ama içeriğinde karbonhidrat mevcut. Duyduğum kadarıyla bu gainerlardaki karbonhidrat büyük oranda şekerden geliyormuş. Yani her ihtimale karşı en az 1 saat önce almak daha mantıklı.

Antrenmandan önce Bcaa, Aminoasit, Whey ve çeşitli pre workout ürünleri için geçerli değil tabi bu.

Back
Yukarı