Antremandan Öncemi Sonramı???

sa arkadaşlar kendime hacim almak için program hazırladım antremanı hangi saata koyucam karar veremedim Proteine Atremandan Öncemi Sonra mı ağırlık vericez yardım edebirlirmisiniz ???dumbelllls

ben şu şekilde kullanıyorum

sabah kahvaltıdan önce 1 ölçek

Antreman biter bitmez 1 ölçek

Antremandan 1 saat sonra 1 ölçek içiyorum ve bu şekilde kullandığımdan çok memnunum.

Antreman bitince iki katı olmalı mesela 1 porsiyon whey ise 1 porsiyon alınır antreman sonrası.

protein tozu olarak kast etmedim normal yiyecek sabah tek öğünde 54 grm protein alıyorum hemen sonra spr sonra öğünlere bölerek 120g alıyorum protein tozu ile birlikte

bide ayreten bir soru sorucam tek öğünde 30 gramdan fazla protein aldınmı tuvalettle atılıyomuş doğrumu??

her insanın metabolizması , genetiği farklı olduğu için herkes için bu dediğin geçerli değil. diyelim ben tek öğünde 50 gr protein aldım ve hiçbirini dışarı atmıyorum. ama sen benle aynı şekilde 50 gr protein tek öğünde aldın ama bunun 20-30 gr ımını vücuttan dışarı atabilirsin.

sabah , antremandan hemen sonra ve antremandan 1 saat sonra alıyorum ;) fazlasına gerek yok. Mr olimpiya değilim sonuçta

böyle bi program hazırladım işe yararmı???

Kilom:70
Boy:1.80

Kilo:70 X Günlük Protein İhtiyacı:2.5gr=175 gr

Beslenme:

Sabah:

09,00:Kalkıştan hemen Sonra: Protein Tozu +Su(Hardline Bipro)=10gr (Açlığı Kesmek İçin)

09,30: Kahvaltı

4 haşlanmış Yumurta=30gr

11,30 Ara Öğün:
100g Lor Peyniri=30gr ve ekmek

Antreman:
13,30: Sonrası Yarım Ölçe Protein Tozu+SU=20grm

ara öğün
14,00: Haşlama Tavuk Göğsü=30

Ara Öğün
16,00
lepe : 30 grm
[FONT=&quot]Akşam:
18:00
yulaf süt= 15 grm

Yatarken:
20,00:
Yarım ölçek Protein Tozu+Süt=20
TOPLAM:175gr Protein

[/FONT]

ben olsam yatarken sadece ballı veya muzlu süt içerim.

20:00 dan yatana kadar birşey yemem.

sabah uyanır uyanmaz 1 ölçek yani 30 gr protein tozu alırım ki kendi beslenme programımda da öle

bana sorarsan kahvaltıyı sadece yumurta ile geçirmem şu şekilde yapabilirsin;

3 adet Yumurta , kibrit kutusu kadar beyaz peynir , 1 kase sütle karıştırılmış yulaf ezmesi, çay, 1-2 dilim çavdar ekmeği

Back
Yukarı