Antremanda Sıkılmak ve Hergün Farklı Bölgeyi Çalıştırmak Hk..

Merhabalar kardiyoda değilde ağırlık antremanlarında yani 3-4. hareketten sonra sıkılıyorum ve motivasyonum çöküyor ancak hergün antremanlara gidebilecek durumdayım haftada 5-6 gün antreman yapsam ve hergün farklı bir bölgeyi çalıştırsam örneğin 1. gün önkolun 4 hareketi 2. gün göğüsden 4 hareket 3. gün omuz 4. bacak vs bu şekilde bir program önerebilirmisinz?

bu sporda dınlemede cok onemlıdır. genelde dedıgın sıstem ılerkı safalarda uygulanır ama sen bı dene gelısımını ızle vucudun uyum saglarsa neden olmasın ama motavasyon olayını baska sekıllerde cozmeyı deneyebılırsın

bu sporda dınlemede cok onemlıdır. genelde dedıgın sıstem ılerkı safalarda uygulanır ama sen bı dene gelısımını ızle vucudun uyum saglarsa neden olmasın ama motavasyon olayını baska sekıllerde cozmeyı deneyebılırsın

peki programı ne şekilde ayarlayabilirim? örnek program yazabilecek olan varmı?

Antrenmandan sıkılmak demek yeterince sıkı antrenman yapmamak demektir.Düzgün antrenman yapan biri ağrıdan,sancıdan,yorgunluktan sıkılmayı düşünemez.

Forumda birçok örneği mevcut ,biz senin seviyeni bilemiyoruz ki sana göre program yazalım , yenimi başladın,orta seviyemi,ileri düzeymi ?

forumda örneğini aradım ama bulamadım başlangıç düzeyi diyelim gerçi 1 yıla yakındır aralıklarla yaptım ama bir değişiklik olmadı düzensiz yaptığım için yani 2 gün gidip 1 hafta gitmiyordum ..

Gel sen bu programi https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t4738.html sikilmadan 2 ay yap sonra normal bir program bak. Zaten bir gelisme gostermemissin demekki sifirdan dogru baslasan yeridir.

bu programların hepsine göz attım ancak benim istediğim şekilde değil o türlü ne kadar gelişim göreceğim deneme yanılma artık :) ancak o şekilde daha faydalı olacğaını düşündüm hacim almaya çalışmıyorum kardiyoda yağ yakım yaparken vücudu toparlamam yeterli maximum ağırlık basacağım zaten 3x10 şeklinde ..

ortalama 10-12 hareketin haftada en az 2-3 kez yapılmasi gerektigi bir spor ve saglikli kalmak icin omur boyu yapilmasi gerekiyor. kulagina hos gelecek cevaplar atma zorunlulugu yok insanlarin, gercekler acitabilir ama isin asli budur, sikiliyorsan fitness falan olabilir.

ortalama 10-12 hareketin haftada en az 2-3 kez yapılmasi gerektigi bir spor ve saglikli kalmak icin omur boyu yapilmasi gerekiyor. kulagina hos gelecek cevaplar atma zorunlulugu yok insanlarin, gercekler acitabilir ama isin asli budur, sikiliyorsan fitness falan olabilir.

dostum dün için kusura bakma bu günlerde böyle agresif cevaplar verebiliyorum.haklısın aslında benim için uygun olmayabilir bu spor çok büyük ağırlıklar altına girmeyi pek sevmiyorum ancak kalan yağları yakmak içinde fitness ve kardiyonun yanında ağırlıkda çalışmak zorundayım o yüzden böyle bir sistem düşündüm forumda bu sistemi uygulayıpda başaranlar olmuş bakalım sonuçları göreceğiz :)

forumda örneğini aradım ama bulamadım başlangıç düzeyi diyelim gerçi 1 yıla yakındır aralıklarla yaptım ama bir değişiklik olmadı düzensiz yaptığım için yani 2 gün gidip 1 hafta gitmiyordum ..

2gün gidip 1 hafta gitmiyorsan gelişme bekleme bence,bu sporda dinlenme önemli ancak 1gün git 1 gün dinlen.beslenmene dikkat et gelişme görürsün.

Back
Yukarı