PerfectionistMan
Üye
Arkadaslar evde supplement kadar olmasada antreman oncesi enerji veren kafeinli,performansa katki saglayan içecek vs. yapilabilir mi?
Ne yazacagimi,nasil aratacagimi bilemedimde?Kahve iciyorum aslinda ama farkli karisimlar vs. ariyorum.Merhaba,
İnternette araştırırsan bu tür tarifleri bulabilirsin.
Benim sana önerim antrenmandan 30-45 dkk kadar önce türk kahvesi içmen yönünde olacaktır.
Hem zindelik hem de enerji verir vücuda.
İyi günler,
Cafeinli soğuk nescafeler oluyor , onlardan alıp içebilirsin , hem kahve sevmiyorsan bunu daha rahat içebilirsin.
Peki kahve disinda meyveli vs. karisimlar,farkli icecekler bilen yok mu?türk kahvesi enerji verir ama nefret ediyorum ben en iyisi fondip yaparım![]()
Ben zaten hergun genelde kahve içerim.Bana etkisi sifir denilebilir.O yuzden baska şeyler ariyorum.Ciddi enerji istiyorsan cok yorgun hissettiğin zaman kahve iç her antrenman oncesı içersen vucut alışıyor kafeine etkisi sıfıra düşüyor
Bir aralar gitmeden yiyordum.Meyve şekeri sayesinde biraz enerji vermiyor değil ama açıkcası içecek arıyorum.Muz alternatif olabilir
Değerlendirmelerini bekliyorum.2 litre saf limon suyuna 40 dış dövülmüş sarımsak ekliyosun bi kavanoza kapatip 25 gün bekletiyosun hergün de carkaliyosun sonra sabahları aç karnına yarım çay bardağı içiyosun mükemmel enerji veren doğal bir karışım bunu uygulayan çok arkadaşım oldu bende yaptım 10 gün oldu yapali bu ayın 25 inde kullanmaya başlayacağım etksini burada paylasacagim
2 litre saf limon suyuna 40 dış dövülmüş sarımsak ekliyosun bi kavanoza kapatip 25 gün bekletiyosun hergün de carkaliyosun sonra sabahları aç karnına yarım çay bardağı içiyosun mükemmel enerji veren doğal bir karışım bunu uygulayan çok arkadaşım oldu bende yaptım 10 gün oldu yapali bu ayın 25 inde kullanmaya başlayacağım etksini burada paylasacagim
Antremandan önce Süt mantıklı değil ama diğerleri olabilir.Senin o dediğin damar tıkanıklığı için kullanılıyor. Enerji ile yakından uzaktan alakası yok. Sadece limonun suyundaki kalori kadar enerji verir. Onun yerine doğal limonata yapıpta içebilirsiniz.
Bence antrenmadan önce enerji için ya muz+kahve, yada elma+kahve, veya 1-2 hafta vereceğim şu karışımıda antrenman öncesi öğün olarak kullanabilirsiniz:
1 muz
1 elma
1 bardak soğuk süt
1 tatlı kaşığı bal
isteyen içine cocopops veya yulafta atabilr
bol miktarda tarçın
bunları mikserde çekin antrenmandan 1 saat önce için ve farkı hissedin. (cocopops koyunca baya koyu ve güzel bir tat oluyor.)
Deneyeceğim ama yazin bulmasi zor olur.1 Adet portkalı ister ye ister suyunu sık iç 30-45 dk once.