Antremanda kusuyorum

Sabahları 3 yumurta ve biraz lor yiyorum. Akşam 4'de antremana başlıyorum. Programımın bitimine yaklaşınca midem bulanmaya başlıyo. Dayanamayacak hale gelince gidip kusuyorum. Bol bol asit çıkıyo. Sadece asit. yemek parçacığı falan yok. Antreman esnasında su içtiğimden bulanıyodum çok az su içiyorum yine bulanıyorum. Protein tozunu midemin kaldırması için kusuyorum. Bu asit neden oluşuyor ? Nasıl engellerim ?

karın hareketleri bacak hareketleri göğüs hareketleri bitiyo sonra yavaş yavaş başlıyo. programım bitmek üzereyken kusup rahatlıyorum. Hastalığım yok. Antremanda 2 saat önce yiyorum. 1 saat önce de yarım ölçek protein tozu içiyorum.

"Bacak hareketi kusturur" diye bir söylem vardır :) Zorlandığın ve içeride basınç arttığı için olabilir benim görüşüm. Fakat mutlaka bir doktora gidip görünmende fayda var.

Genrise whey protein kullanıyorum. bildiğin 1 litre asit kusuyorum. yani bacak hareketi yaparken oluşmuyodur ama belki mide bulantısına neden oluyodur. Ne yapıyım yani bacak çalışmasam mı ? :D

Ne alakası var bacakla, antremanda kaç lt. su içiyorsun, başka bişey içiyormusun, veya belki salon pis kokuyordur sen içerde olduğun için anlamıyorsundur belki ondan kusuyorsundur ?

Salon çok havadar değil ama pis koktuğunu hissetmedim. Antremanda kustuğum için çok az su içmeye başladım. başka hiçbişey içmiyorum ama yine de kustum dün.

Antrenman oncesi toz almamayi dene bir de. Sorun ondan mi anlarsin. Mutlaka doktora gir, buyuk olasilikla tozdandir belki duyarliligi falan vardir midenin, spor yapinca kusuyosundur

Ne alakası var bacakla, antremanda kaç lt. su içiyorsun, başka bişey içiyormusun, veya belki salon pis kokuyordur sen içerde olduğun için anlamıyorsundur belki ondan kusuyorsundur ?
Dikkat ettiysen böyle bir söylenti var dedim. Kesin böyle diye bir tabir kullanmadım. Ama bacak çalışanlardan gnelde böyle duyuyorum. Neyse dediğim gibi doktora gitmeyi ihmal etme.

Back
Yukarı