Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecen hafta antreman yapmaya basladım.Evde dambıl ıle yapılan hareketlerı uygulayarak.Soyle bısey merak ettım sımdı ben pazartesı gunu gogus ve kol calısıyorum bır hafta sonraya kadar daha calısmıyorum.Mesela suanda gene aynı gelısme olmamıs bı bıcımde devam edıyorum sızce kac gun dınlendırmelıyım ?
1 kas grubunu haftada 1 kez çalıştırman yeterli zaten ha 2 kezde olur ama iyi beslenip iyi uyuyup dinlenmek şartıyla birde sabırlı olmak şart tabi vg sporu sabır sporudur ayrıca iyi beslenip iyi antreman yaparsan genetiğine göre er yada geç sonuç alırsın
1 kas grubunu haftada 1 kez çalıştırman yeterli zaten ha 2 kezde olur ama iyi beslenip iyi uyuyup dinlenmek şartıyla birde sabırlı olmak şart tabi vg sporu sabır sporudur ayrıca iyi beslenip iyi antreman yaparsan genetiğine göre er yada geç sonuç alırsın