Antreman Yardımı.yeni basladim

onur1234

Üye
Oncelikle adım Onur sizden vucut gelistirmek icin yardim almak istiyorum.Boyum 1.80 kilom 58-57 civarinda idi tavsiyelere gore sabah yumurta falan yedim iki gunde bir 3 ya da 2 yumurta gibi bunun yaninda basit egzersizlerde yaptim sinav mekik plank vs. Suan 65 kiloyum.Bana vucudumu biraz daha foruma sokmam icin onerileriniz nelerdir? Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.

dostum bence bir spor salonuna yazılmalısın orda bulunan antrenör senin fiziksel özelliklerini dikkate alarak bir antrenman ve beslenme programı hazırlar ama böyle bir imkanın yoksa kesinlikle sana street workoutu öneririm etkilerini çok kısa bir sürede görebilirsin

Saolun tesekkur ederim suanlik bir spor salonuna gidemiyorum dediginiz oneriyi denicem tekrar tesekkur ederim.

Yanlız ek olarak soylediginiz street workoutu da biraz vucut gerektiren bisi degilmi yani bi program degil bulamadim ya da beslenme,kendi vucut agirligimla calisicak bi programiniz varmı?

internette ve forumda vücut ağırlığıyla ilgili şeyler mevcut araştır biraz
ve ayrıca iyi bi beslenmede şart

Yanlız ek olarak soylediginiz street workoutu da biraz vucut gerektiren bisi degilmi yani bi program degil bulamadim ya da beslenme,kendi vucut agirligimla calisicak bi programiniz varmı?
zaten o videolarda gördüğün hareketleri hemen yapmıcaksın ilk olarak şınav mekik dips barfiks squat gibi temel hareketlerle başlıcaksınki o hareketler için iyi bir zemin oluştursun zaten o hareketler işin şov kısmı önemli olanları benim dediklerim bunları gitgide ilerletirsin mesela squat tek bacak yapmaya başlarsın dediğim gibi iyice araştır beslenmede zaten ileri zamanlarda oturur

Saolasin gercekten bu vucut konusunda hirslandim amacim iyi bi vucuda sahip olmak cunku zayif olmaktan :D cop adam tabirinden kurtulmak istiyorum insallah olucak azimlendim saolasin tekrar bunun uzerine bi antreman bulup uygulucam

Saolasin gercekten bu vucut konusunda hirslandim amacim iyi bi vucuda sahip olmak cunku zayif olmaktan :D cop adam tabirinden kurtulmak istiyorum insallah olucak azimlendim saolasin tekrar bunun uzerine bi antreman bulup uygulucam[/q
kesinlikle vazgeçme seni bu yolda ilerlerken görmek beni mutlu eder inşallah daha iyi olursun :):);)

Back
Yukarı