Antreman Ve Beslenmem Yeterli mi ?

Merhaba arkadaslar , 17 yasindayim 187 boy ve 80 kiloyum amacim 75 civarina dusmek kaslanmak salona vakit ayiramadigim icin programi https://www.bodyforumtr.com/threads...bell-ile-çalışma-proğramı-yapılış-Şekli.8554/
Uyguluyorum. 3x8 seklinde

Beslenmem ise
Sabah --
4 yumurta
8 zeytin
1 bardak sut
2 dilim cavdar veya kepek ekmegi
1 avuc kadar lor

Oglen--
150 gram tavuk göğsü
6 7 yemek kasigi bulgur veya kepekli makarna

Aksam =
Corba
Sebze veya baklagil yemegi
2 dilim ekmek
3 4 yumurta

Evet arkadaslar bu sekil beslensem iyi midir ? Yoksa ben mi cok abartiyorum.
Tesekkurler.

beslenme abartılı değil iyi fakat yağ da almalısın özellikle kuruyemişlerden ceviz,badem,fıstık gibi sağlıklı yağlarda şart zayıflamak veya kilo almak için yağ lazım vücut ihtiyacıdır ve testeron hormonunu çalıştıran yağdır.

beslenme abartılı değil iyi fakat yağ da almalısın özellikle kuruyemişlerden ceviz,badem,fıstık gibi sağlıklı yağlarda şart zayıflamak veya kilo almak için yağ lazım vücut ihtiyacıdır ve testeron hormonunu çalıştıran yağdır.
Teşekkürler o zaman ara ogunlere yani sabah ogle ve ogle aksam arasi ara ogune 5 badem koyuyorum

kardeşim muz pekmez gibi gıdalarda basit şeker mevcuttur o yüzden gerek yok onlar antrenman sonrası veya kahvaltı için idealdir arkadaş yağ yakmak için bu programı uyguluyor zaten

kardeşim muz pekmez gibi gıdalarda basit şeker mevcuttur o yüzden gerek yok onlar antrenman sonrası veya kahvaltı için idealdir arkadaş yağ yakmak için bu programı uyguluyor zaten
Aynen cok haklisin pekmezi sabahlari en az yarim dilim ekmekle yiyorum 2 3 tatli kasigi enerjimi yukseltiyor onun disinda bu programi uyguluyorum.

Back
Yukarı