Antreman ve Beslenme Konusunda Destek Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan curcio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

curcio

Üye
Herkese Merhaba;
Öncelikle kendimi tanıtayım;

Boy : 184
Kilo : 74
Yaklaşık olarak 3 aydır spor salonunda fitness yapıyorum, bazı protein tozu ve amino asitlerini de kullanıyorum fakat halen gelişimimde yeterli farkı göremiyorum.
Bir yerler de bir hata yapıyorum ama bu hatayı daha keşfedemedim, bu konuda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Antreman programımı kendim yapıyorum ve gören tüm hocalar bundan daha iyisi olamaz diyorlar.
1 gün : Göğüs
2 gün : Biceps - Triceps
3 gün : Karın - Bacak
4 gün : Dinlenme
5 gün : Omuz
6 gün : Sırt
7 gün : Karın - Bacak

İş Beslenme de ama ne yersem yiyeyim göbekte birikiyor.

Hocam ne yaptın haftanın 6 günü çalışılır mı ? 1'er gün ara vererek haftada 3 veya 4 gün çalışmanı öneririm.Bu şekilde yeterli dinlenmeyi sağlayamazsın.Kaslarının dinlenmeye ihtiyacı var.

ben de tavsiyelerle işi yürütmeye çalışan biriyim. bir de ne yediğini ne zaman ne kadar yediğini de yazarsan, sana tavsiye veren çıkacaktır.

Kahvaltı :
Yumurta 2 adet
Süt 1 bardak
Müsli

Ara Öğün :
Kavrulmamış Badem
Fındık

Öğlen :
Çorba ( İş yerinde ne çıkıyorsa )
Ana Yemek ( İş yerinde ne çıkıyorsa )
Pilav veya Makarna ( İş yerinde ne çıkıyorsa ),
Salata veya Tatlı ( İş yerinde ne çıkıyorsa )

Ara Öğün :
Meyve 2 adet ( Muz - Elma - Mandalina )

Spordan Sonra :
Protein Tozu

Akşam Yemeği :
Tavuk veya et yemeği
Sebze Yemeği

Ara Öğün :
Meyve veya salata[DOUBLEPOST=1415015540][/DOUBLEPOST]Evet hafta 6 gün çalışıyorum ama her gün farklı bir bölgeyi çalıştırıyorum. Bu yüzden kasların dinlenmeme gibi bir durumu olmuyor.

Son düzenleme:
Kahvaltı :
Yumurta 2 adet
Süt 1 bardak
Müsli

Ara Öğün :
Kavrulmamış Badem
Fındık

Öğlen :
Çorba ( İş yerinde ne çıkıyorsa )
Ana Yemek ( İş yerinde ne çıkıyorsa )
Pilav veya Makarna ( İş yerinde ne çıkıyorsa ),
Salata veya Tatlı ( İş yerinde ne çıkıyorsa )

Ara Öğün :
Meyve 2 adet ( Muz - Elma - Mandalina )

Spordan Sonra :
Protein Tozu

Akşam Yemeği :
Tavuk veya et yemeği
Sebze Yemeği

Ara Öğün :
Meyve veya salata[DOUBLEPOST=1415015540][/DOUBLEPOST]Evet hafta 6 gün çalışıyorum ama her gün farklı bir bölgeyi çalıştırıyorum. Bu yüzden kasların dinlenmeme gibi bir durumu olmuyor.
antremanınız sert geçmiyor ve dinlenme süreniz hiç yok kaslar dinlenirken gelişir cok çalışınca değil ben 2 gün online 1 gün of şekilde çalışın sonuc alırsınız beslenme normal ne iyi ne kötü ve 1.gün sırt bacak 2.gün gögüs ön kol 3.gün omuz arka olarak çalışıyorum ben yöntem değiştirin

Back
Yukarı