antreman sonrası kendimi güçlü hissetmiyorum

ttolga1111

Yeni Üye
arkadaşlar antreman yapınca kendimi pek zorlanıyormuş gibi hissetmiyorum galiba benim antreman biraz saçma olmuş he sonra ertesi gün kendim güçlü hissetmiyorum esneme hareketimi yapmam gerekiyo protein tozu kullanmadığım içinmi böylegüç etkin olmuyor yani %100 gücün yarısını kullanmıyormuş gibi hissediyorum 2-3 gün antreman yapmıyınca kendimi güçlü hissediyorum

bu normal bende yaşıyorum çalışman sanırım hafif ağırlık sık tekrar yük ağırsa az tekrar yapılıyorsa daha güclü hissedıyorum normal yanı merak etme

Gün içerisinde yeteri kadar karbonhidrat almayıp proteine yüklendiğiniz için olabilir.
Aynen katılıyorum arkadaşım enerjiyi az alıpda çalışınca kesinlikle çalışma sonrasında üzerime halsizlik çöküyor ve ben hiç bir protein desteği almadan gelişimimi yapıyorum ha belki alanlara oranla biraz daha yavaş gelişiyorumdur ancak böylesi daha emin geliyor bana ve şuan vücudumda enden biraz sıkıntı hariç gayet düzgün vücudum var :D Yani daha çok enerjiyi fazla veren şeylere yükleniyorum ve makul denilecek kadar da protein aldığımı sanıyorum zaten kilomun az olmasına karşın yemek yememde sıkıntı yok arada bir oturuşta birbuçuk ekmeği yediğim oluyor :)

Back
Yukarı